Phil Collins are un trup șubred, dar vocea lui e la fel de încântătoare
Turneul din Statele Unite al artistului britanic a continuat luni în Atlanta si include alte concerte în Detroit (marți) și Pittsburgh (miercuri). Ultimul recital este programat pe 19 octombrie, în sala T-Mobile din Las Vegas.

Phil Collins a muncit din greu pentru turneul de revenire pe care l-a anunțat în octombrie 2016, după ce anterior decisese să se retragă din activitate. Inițial, el plănuia să se întoarcă cu o serie de cinci concerte susținute la London’s Royal Albert Hall, iar toate biletele s-au vândut în doar 15 secunde. Însă după ce a căzut în baie, un an mai târziu, starul a fost nevoit să-și anuleze show-urile și să le reprogrameze. Într-un comunicat emis de echipa sa se arăta că îi este foarte greu să meargă după o operație la spate.


De-a lungul carierei sale, Phil Collins a vândut peste 150 de milioane de albume. El a devenit celebru în anii '70, ca toboşar al formaţiei Genesis, după ce a răspuns unui anunţ găsit în ziarul Melody Maker. Iniţial, el a făcut doar backing vocals, însă a preluat microfonul şi a devenit solistul grupului Genesis după ce solistul Peter Gabriel a părăsit formaţia, în 1975.

Ulterior, artistul britanic s-a lansat şi într-o carieră solo, debutând cu albumul "Face Value" (1981), care a urcat pe primul loc în topuri. Au urmat hituri precum "In The Air Tonight" şi "You Can't Hurry Love".


În 1996, Phil Collins a părăsit la rândul lui grupul Genesis, după 26 de ani, pentru a-şi construi o carieră solo de excepţie. Phil Collins a lansat apoi albume celebre, precum "Dance Into the Light" (1996), "Best Of" (1998), "A Hot Night In Paris" (1999).


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro