În căutarea iubirii: Sheryl Crow tot speră că va găsi bărbatul care s-o merite

Vedete / 17.07.2014

La 52 de ani, cântăreaţa nu se dă bătută, în ciuda dezamăgirilor pe care le-a trăit. Ea încă îşi aşteaptă marea dragoste.

Cu toate relaţiile eşuate prin care a trecut, Sheryl Crow încă mai crede că va descoperi bărbatul vieţii ei. Într-un articol publicat de revista Good Housekeeping, cântăreaţa explică de ce nu a renunţat să mai caute marea dragoste. Vedeta i-a primit pe reporterii publicaţiei pe proprietatea sa de 20 de hectare din capitala muzicii country americane, Nashville, Tennessee, unde a pozat pentru copertă.

Deşi îşi creşte singură cei doi băieţi adoptaţi - Wyattm, în vârstă de şapte ani, şi Levi, patru ani -, Sheryl crede că asta n-o va împiedica să-şi găsească marea iubire.


"Ei bine, mi-ar plăcea să mă mărit. Eu-s tot de modă veche. Dar nu cred că mariajul trebuie să fie ceva de genul <<totul sau nimic>>. Mai bine să ai trei relaţii eşuate decât trei divorţuri", a declarat ea.

Sheryl ştie bine ce spune, pentru că, deşi a fost de câteva ori pe punctul de a se căsători, n-a fost niciodată mireasă. Relaţia cu ciclistul Lance Armstrong, căzut în dizgraţie după scandalul de dopaj, s-a încheiat în 2006, deşi plănuiseră nunta.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro