O fotografie emoţionantă cu un tătic fericit, Paul Walker, şi fetiţa lui, Meadow, astăzi în vârstă de 18 ani
Paul Walker avea 40 de ani când şi-a pierdut viaţa în teribilul accident petrecut la 30 noiembrie 2013, în Santa Clarita (la nord-vest de Los Angeles), după ce participase la un eveniment caritabil organizat pentru sprijinirea sinistraţilor unui taifun. Anchetatorii au stabilit că șoferul conducea cu viteză — circa 160 de kilometri pe oră — și a pierdut controlul volanului puternicei mașini sport care a lovit un stâlp şi doi copaci, după care a luat foc.


Certificatul de deces al actorului a confirmat faptul că starul american nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci şi a arsurilor suferite.

Decesul lui Paul Walker, la vârsta de 40 de ani, a determinat o stopare temporară a filmărilor la franciza de acţiune "Furios şi iute 7", inspirată din lumea curselor ilegale de automobile sport şi care l-a transformat pe actorul american într-un star internaţional.
Pelicula a fost în cele din urmă finalizată cu ajutorul unor programe computerizate de grafică facială şi cu ajutorul celor doi fraţi mai tineri ai actorului Paul Walker - Caleb şi Cody.


Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", notează Mediafax. Pe 13 decembrie 2013 a fost lansat în Statele Unite ale Americii lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă "Zona de pericol/ Brick Mansions", care va avea premiera în România pe 25 aprilie 2014.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro