Inna a mărturisit, la Radio 21, că şi-ar schimba viaţa cu un cal
Divertisment · Vedete / 28.10.2014

Marţi, 28 octombrie, la matinalul Cusurgiii, Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu au avut invitaţi de seamă în studioul Radio 21. Inna, Antonia, Dara şi Carla’s Dreams şi-au început ziua cu o porţie zdravănă de distracţie matinală.

Invitaţii au cântat live şi au acceptat să joace „Adevăr sau provocare”. Antonia a fost cea care a spart gheaţa şi a extras prima bileţelul din bol. Întrebată dacă a stricat vreodată ceva şi dacă a dat vina pe altcineva, cântăreaţa a răspuns: „Sigur, când eram mai mică, dar nu-mi amintesc acum”. Vedeta a acceptat apoi provocarea de a simula o criză de râs, aşa că toată lumea s-a amuzat copios.

Inna a fost întrebată dacă a furat vreodată ceva şi a răspuns fără reţineri că
„da, păpuşile prietenelor mele”. Codruţ a făcut şi el o mărturisire. „Eu am fost la o nuntă şi am furat mireasa”, a spus Cusurgiul.

Inna a mărturisit că şi-ar schimba viaţa cu un animal, probabil cu un cal. Dar a revenit apoi asupra răspunsului şi a spus că i-ar placea să fie Beyonce, ca să nu mai fie nevoită să muncească atât de mult pentru a atinge culmile succesului.

Provocată să îl „vrăjească” pe Codruţ, Dara l-a invitat pe Cusurgiu la o cafea sau un pahar cu vin.


Vocalistul trupei Carla’s Dreams a răspuns şi el întrebărilor din bolul Provocărilor. Cel mai îndrăgit dintre ANONIMI a mărturisit că este căsătorit şi că iubeşte toate defectele soţiei, drept pentru care nu ştie cu ce star s-ar putea vedea căsătorit.

După ce au răspuns sincer la toate întrebările, invitaţii au trecut la cântat. „Fie ce-o fi” a fost prima piesă live pe care Inna, Antonia, Dara şi Carla’s Dreams au interpretat-o împreună.

A urmat apoi melodia „Wild horses”, cântată de Antonia şi „Fata din rândul 3” interpretată de Inna. Aceasta din urmă şi-a bucurat fanii şi cu varianta acustică a single-ului „Low”.


Carla’s Dreams au făcut super show cu piesa „Pohui”, avându-le alături pe Inna, Antonia şi Dara, iar finalul emisiunii a fost unul cu „Rachete”.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro