Ivanka Trump, pe vremea când adora muzica punk
Fiica cea mare a preşedintelui american nu este la prima astfel de dezvăluire. În septembrie, ea a dezvăluit într-un interviu difuzat în emisiunea de televiziune "The Dr. Oz Show" că a suferit de depresie postnatală (postpartum) după nașterea fiecăruia dintre cei trei copii. "După fiecare naștere a celor trei copii ai mei, am suferit de depresie postpartum în anumite grade. A fost o perioadă foarte dificilă și emoțională pentru mine, deoarece simțeam că nu mă ridicam la potențialul meu de părinte, antreprenor și manager", a spus ea. "Am avut sarcini atât de ușoare încât, dintr-un anumit punct de vedere, acea juxtapunere m-a afectat și mai grav", a adăugat Ivanka Trump.


"Mă consider o persoană foarte energică. Sunt ambițioasă. Sunt pasionată de ceea ce fac. Sunt condusă de proiectele în care mă implic. Însă acest sindrom îi afectează pe părinții din întreaga țară", i-a spus ea prezentatorului, Dr. Oz. "Trebuie să treceți peste toate aceste lucruri", s-a adresat ea spectatorilor.

Ivanka Trump și soțul ei, Jared Kushner, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit în 2009 și au împreună trei copii — o fiică și doi fii — cu vârste cuprinse între un an și șase ani.


Pe de altă parte, Daily Mail a anunţat că Ivanka are probleme în afaceri. Ea a fost dată în judecată de Unicolors Inc, o companie din California care o acuză că a copiat design-ul unei colecţii vestimentare. Detaliile acestei acţiuni nu au fost făcute publice, dar designerul de pantofi de lux Aquazzura, care a acţionat-o în instanţă pe Ivanka, pentru că în 2016 ar fi copiat o pereche de sandale de 785 de dolari, o va înfrunta la tribunal în martie anul 2018, scrie cotidianul britanic.


În luna mai, brandul de îmbrăcăminte al Ivankăi Trump a fost criticat de o asociaţie de protecţie a drepturilor muncitorilor chinezi pentru că produce haine la fabrici din China unde angajaţii sunt plătiţi cu echivalentul a circa 1 dolar pe oră.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro