Poza cu Tori Spelling a provocat multe comentarii critice
Actrița a postat imaginea cu Tori Spelling pentru a anunțat că ele se aflau în Tel Aviv ca să filmeze pe 1 aprilie un clip publicitar.

Anul trecut, Jennier Garth a divorțat pentru a treia oară. Actorul şi producătorul Dave Abrams a intentat divorţ, după o căsnicie care a durat aproape trei ani. Potrivit documentelor depuse la tribunal, Dave Abrams, care s-a căsătorit cu Jennie Garth în iulie 2015, a invocat în cererea de divorț "motive ireconciliabile". Cei doi s-au despărţit încă din august 2017, deși anunțaseră că au probleme în căsnicie, dar nu intenţionează să divorţeze.


Actriţa l-a cunoscut pe Dave Abrams, cu nouă ani mai tânăr, la o "întâlnire pe nevăzute" în 2014, iar acesta a cerut-o de soţie în luna martie 2015.

Vedeta americană are trei fiice - Luca, în vârstă de 20 ani, Lola, în vârstă de 15 ani, şi Fiona, în vârstă de 11 ani - cu cel de-al doilea soţ al ei, actorul Peter Facinelli, unul dintre starurile francizei "Twilight", de care a divorţat în 2013. Jennie Garth a mai fost căsătorită cu Daniel Clark, în perioada 1996 - 1998.




Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro