5
Jennifer Aniston și Reese Witherspoon, două vedete care arată mult mai tinere decât sunt în realitate. FOTO
Divertisment · Vedete / 09.07.2024

Jennifer Aniston, 55 de ani, și Reese Witherspoon, 48 de ani, au surprins pe toată lumea cu frumusețea și înfățișarea lor tinerească în cea mai recentă fotografie postată pe Instagram.

Celebrele actrițe de la Hollywood au impresionat cu tenul și corpul lor fără de cusur într-o nouă fotografie postată pe Instagram prin care anunță că au început filmările pentru Morning Show sezonul 4.

În imagine, cele două vedete stau apropiate una de cealaltă și zâmbesc, semn că sunt foarte fericite că se întorc la muncă.

Ea, Reese și Tig Notaro au pozat pe platourile de filmare al sezonului patru al serialului lor de succes.


"Să înceapă jocurile din sezonul 4 din @themorningshow, iată-ne!"
a scris Aniston în timp ce a adăugat două emoji-uri cu inimă roșie.

 

Jennifer a spus în iunie că Reese îi este ca o soră


Aniston purta un maiou alb, cu blugi rupți și șlapi, în timp ce Witherspoon era într-o cămașă din denim, maieu alb și blugi. Jennifer și Reese purtau amândouă bijuterii din argint îndrăznețe. Tig avea și el o cămașă din denim, peste un maieu alb cu decolteu în V și pantaloni scurți.



"Avem o relație cu adevărat interesantă. Este ca și cum suntem o familie cu siguranță",
a spus Aniston publicului.

Jennifer Aniston și Reese Witherspoon s-au întâlnit pe platoul de filmare pentru Friends


Aniston și Witherspoon se bucură de o relație apropiată din 2000, când Witherspoon, pe atunci o actriță nouă, a jucat-o pe sora mai mică a lui Rachel Green, Jill, în două episoade din Friends.

"Ne-am întâlnit pe platoul de filmare al lui Friends", a spus Witherspoon pentru Harper’s Bazaar în 2019.



"Am jucat-o pe sora ei. Aveam 23 de ani și tocmai aveam un copil. O alăptam pe Ava pe platoul de filmare, iar Jen a continuat să spună: "Ai un copil?" Am spus: "Știu, e ciudat", a spus ea.

Reese a spus că Aniston "a fost atât de dulce cu mine. Eram foarte nervoasă, iar ea mi-a spus: "O, Doamne, nu-ți face griji pentru asta!" M-am minunat de seninătatea și amabilitatea ei. De atunci suntem prietene"

 

Sursă: people
Foto: hepta/ instagram

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro