Jennifer Grey"Minunea blondă" din "Dirty Dancing" are acum 56 de ani
"Dirty Dancing" este considerat unul dintre cele mai populare filme din lume, un clasic, iar Patrick Swayze a devenit unul dintre starurile de la Hollywood cu rolul din această peliculă.

În august anul acesta, Jennifer Grey a refuzat oferta înaintată de postul TV american ABC de a juca într-un remake al marelui succes "Dirty Dancing", o versiune adaptată pentru televiziune, întrucât nu se simţea pregătită, relatează cotidianul britanic
Daily Mail.

"Am fost invitată să particip şi am fost flatată, e frumos să fiu inclusă. Dar ar fi fost ceva sacrosant pentru mine, fiindcă ar fi fost ceva nepotrivit. Am simţit că trebuie să merg pe drumul meu", a declarat ea pentru publicaţia The Hollywood Reporter.

Actriţa nu a dezvăluit ce rol i s-a oferit, dar a precizat că sigur nu era "Baby", cel cu care a cucerit o lume întreagă. Ea a spus că este curioasă cum va arăta remake-ul şi i-a adus un omagiu fostului coleg, Patrick Swayze, care s-a stins din viaţă în 2009, la 57 de ani, după lupta grea cu cancerul. "Era foarte puternic, foarte protector şi foarte inimos. A fost un mare dansator şi nu se temea de nimic", a declarat Jennifer Grey.



Foto: Hepta, Daily Mail, Mediafax
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro