Jennifer Lopez, primul interviu după despărțirea de Ben Affleck: "Cu capul sus!"
Divertisment · Vedete / 17.10.2024

Într-un interviu recent, Jennifer Lopez a vorbit despre despărțirea de Ben Affleck și despre modul în care face față criticii de pe social media.

Vedeta, în vârstă de 55 de ani, al cărui an a fost marcat de un turneu anulat și un divorț public, a făcut declarații sincere despre viața ei personală și provocările menținerii autenticității în lumina reflectoarelor.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit oficial în august 2023

 

Jennifer Lopez a mărturisit că întreaga ei lume a explodat, făcând referire la evenimentele care s-au desfășurat atât înainte, dar mai ales după despărțirea de Ben Affleck din luna aprilie.



Cuplul, a cărui dragoste reaprinsă a captivat atenția fanilor din întreaga lume, s-a destrămat oficial în luna august 2023, când Jennifer Lopez a depus cererea de divorț, invocând diferențe ireconciliabile.

Vara lui 2024 s-a dovedit a fi o perioadă grea pentru vedetă, deoarece nu numai că a pus punct căsniciei sale cu celebrul actor, dar s-a confruntat și cu dezamăgirea de a-și anula mult așteptatul turneu.

Aceste evenimente au adus-o pe Jennifer Lopez din nou în lumina reflectoarelor, însă nu în sensul pozitiv, ci supunând-o unui control intens și speculații.


Abordând speculațiile și criticile inevitabile care au urmat despărțirii ei, actrița arată fermitate în ceea ce privește încrederea de sine.

"Știu că sunt o persoană bună"


"Știu că tot ceea ce se scrie și se spune despre mine și toate presupunerile despre dine sunt eu ca persoană, nu sunt adevărate", a spus Lopez.

"Am învățat asta cu mult timp în urmă.", a adăugat vedeta.

J.Lo care a devenit faimoasă dinaintea rețelelor sociale, a oferit o perspectivă unică despre abordarea negativității online.



"Rețelele sociale, pentru că au apărut după ce am fost în ochii publicului, nu o iau la fel de în serios ca toți ceilalți"
, a explicat ea. Această atitudine o ajută să nu se lase doborâtă și să rămână încrezătoare.

Vedeta, cunoscută pentru rezistența ei în industria divertismentului, a subliniat importanța autocunoașterii în fața ochilor atenți ai publicului.

Jennifer are doi copii, gemeni, în vârstă de 16 de ani, din căsătoria ei anterioară cu Marc Anthony


"Știu că sunt o persoană bună. Știu că sunt o mamă bună. Știu cine sunt prietenii mei"

, a spus ferm vedeta cu privire la poziția ei în mijlocul haosului produs de riscul de a fi celebru.

Aceasta a dezvăluit strategia ei de a avea o carieră de lungă durată și de a-și menține concentrarea asupra pasiunii sale pentru muzică și artă, în general:

"Unii oameni te vor iubi, iar alții nu te vor înțelege, iar unii vor să te urască doar pentru a te urî și nimic din toate acestea nu contează cu adevărat."

Jennifer Lopez nu e atât de puternică precum vrea să pară


"Vă rog să nu mă înțelegeți greșit, dacă văd ceva care este dureros, nu sunt de piatră", a mărturisit Lopez, oferind o mică parte a vulnerabilității din spatele exteriorului ei puternic.

Acestă remarcă servește drept o reamintire că până și cele mai de succes și admirate celebrități se confruntă cu impactul emoțional al opiniei publice.

Lopez se afundă în muncă pentru a uita de dezamăgirile în dragoste


Ea rămâne optimistă și concentrată pe eforturile ei artistice: "Ceea ce contează pentru mine, ca artist, este să fac o muncă care mă inspiră și din care să fac fie un succes uriaș, fie ceva care atinge doar o persoană."

Această dedicare pentru artă a fost un semn distinctiv al carierei lui Lopez, cuprinzând muzică, film și televiziune. Capacitatea ei de a canaliza experiențele personale în munca ei a dus adesea la unele dintre cele mai reușite și apreciate proiecte ale sale.

"Cu capul sus!"


Deși nu a spus nici că îi este ușor și nici greu după despărțirea de Ben Affleck, cuvintele ei rezonează cu oricine se confruntă cu provocări personale în ochii publicului: "Cu capul sus!", este sfatul ei, citând în spirit de glumă o replică din Finding Nemo: "Continuați să înotați!"

În acest interviu, vedeta se arată puternică pe de-o parte și vulnerabilă pe de alta, în timp ce evită să dezvăluie motivele care au dus la separarea de Ben.



Sursă: brightside
Foto: hepta

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro