Johnny Depp, Amber HeardDragostea dintre Johnny şi Amber n-a ţinut mult
Amber Heard a susţinut că alcoolul şi cocaina l-au transformat pe Johnny Depp într-un monstru violent, iar în documentele remise instanţei aceasta mărturiseşte că a fost victima unor multiple incidente de violenţă domestică în timpul celor 15 luni de căsătorie. Aceasta a mai spus că a trăit permanent cu frica de el, iar ideea că aceasta s-ar putea reîntoarce în apartamentul din Los Angeles, pe care cei doi îl deţin pentru a o teroriza fizic şi emoţional o înspăimântă, relatează
ET.

În cererea sa pentru emiterea unui ordin de restricţie, publicată de Daily Mail, Heard a menţionat: "Johnny are o istorie lungă ţinută sub tăcere în privinţa abuzului de droguri şi de alcool. Are un temperament năvalnic."

Potrivit The Wrap, Amber Heard a declarat duminica trecută că, în timpul unei dispute, Johnny era sub influenţa drogurilor şi a alcoolului şi că i-a smuls telefonul mobil şi că i l-a aruncat drept în faţă, lovindu-i obrazul şi ochiul cu forţă. Totuşi, poliţiştii nu au găsit dovezile vreunui atac, în ciuda faptului că actriţa a apărut cu vânătăi într-o imagine pe care aceasta pretinde că a făcut-o după atac.


Reprezentanţii actorului au făcut o scurtă declaraţie în numele acestuia, vineri, refuzând să răspundă acuzaţiilor lui Amber: "Având în vedere lungimea acestei căsnicii şi a pierderii recente şi tragice a mamei sale, Johnny nu va răspunde niciunei provocări, declaraţii false, zvon, dezinformări şi minciuni despre viaţa sa personală. Cu speranţă, dizolvarea acestei scurte căsnicii va fi rezolvată în curând."


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro