Kate BeckinsaleFotografia cu care actriţa britanică a făcut ravagii pe Instagram
Kate Beckinsale a devenit celebră datorită filmelor din seria "Underworld" și este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

În 2016, actriţa britanică a dezvăluit într-un interviu publicat de revista Shape cum se menţine în formă. Ea a spus că nu trece o zi fără să facă exerciții fizice, în special yoga, pe care o consideră cel mai bun antrenament. "În fiecare dimineață, mă trezesc, îmi iau micul dejun și mă apuc de exerciții. Prefer să le fac dimineața", a spus ea. Totodată, ea a mărturisit că evită să bea alcool: "Nu consum alcool. Își face efectul foarte repede asupra mea, așa că niciodată nu am băut un pahar plin cu alcool."


Kate Beckinsale şi-a obişnuit admiratorii cu postările ei nonconformiste şi amuzante de pe reţelele de Instagram. Recent, ea a publicat pe Instagram o imagine cu tatăl fiicei sale, Michael Sheen, în care acestuia i se vede foarte puţin posteriorul în timp ce stă aplecat. Kate şi Michael au avut o relaţie de opt ani, dar nu s-au căsătorit. Ei s-au despărţit când actriţa s-a îndrăgostit de regizorul Len Wiseman, în timpul filmărilor pentru producţia "Underworld", în 2003.

Kate şi Len (44 de ani) s-au căsătorit la Bel-Air, Los Angeles, în data de 9 mai 2004. După 11 ani ei şi-au anunţat despărţirea, Len înaintând cererea de divorţ un an mai târziu, în 2016. El a invocat ca motiv "diferențe ireconciliabile". Kate și Len nu au copii împreună.

În schimb, Michael Sheen are o relaţie cu actriţa de comedie Sarah Silverman.


Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro