Kim Kardashian simte că are o misiune imposibilă: să mai facă un copil
După ce a povestit destul de amănunţit ce i-a făcut doctorul, Kim a discutat cu Kendall despre opţiunea unei mame-surogat. Starleta s-a declarat din nou îngrozită de această idee: "Dacă e vreo lunatică? Trebuie să fie tot timpul păzită. Dacă fuge undeva în străinătate şi îmi naşte acolo copilul? Oricum, aş face asta doar dacă nu pot duce eu sarcina până la capăt", a spus ea.

Vedeta l-a sunat apoi pe soţul ei, Kanye West, pentru a-i spune despre problema sa. "Simt că doctorul m-a pus în faţa celui mai prost scenariu", a zis ea, supărată.După naşterea primului ei copil, Kim Kardashian a spus în mai multe rânduri că vrea să fie din nou mamă. "Mi-am dorit întotdeauna şase copii. După naşterea lui North, aş avea un milion", a declarat vedeta anul trecut.


După o relaţie care a început în urmă cu trei ani, Kim şi Kanye s-au căsătorit în faţa a 600 de invitaţi în cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe 24 mai la Forte di Belvedere, în Florenţa.

Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.

Protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians" este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013, notează Mediafax.


Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro