Kristen Stewart, transformare radicală: Vedeta e de nerecunoscut

Vedete / 10.03.2017

Actriţa în vârstă de 26 de ani s-a tuns foarte scurt şi s-a vopsit blondă, adoptând un look masculin.

Kristen Stewart i-a luat prin surprindere pe fani cu noul ei aspect. Vedeta a venit total schimbată, marți, la premiera în Los Angeles a ultimului său film, "Personal Shopper". Ea s-a tuns foarte scurt şi s-a vopsit blondă, iar noul look foarte masculin pare menit să sublinieze că este bisexuală declarată, scrie Daily Mail.

Îmbrăcată cu pantaloni negri și un simplu top, Kristen, care acum are o relație modelul Stella Maxwell, a făcut senzație pe covorul roșu. Aspectul său rebel a surprins pe toată lumea. Cu o zi înainte, Kristen a participat, la Muzeul de Artă din Los Angeles, la o sesiune de întrebări și răspunsuri despre noul ei film. Vedeta avea părul șaten și purta ochelari, un look care o prindea mult mai bine.


Potrivit cotidianului britanic, pelicula în care joacă Kristen Stewart, un thriller psihologic a cărui acțiune are loc la Paris, a împărțit opiniile criticilor, însă prestația actriței nu a fost sancționată.

Recent, Kristen a vorbit într-un interviu pentru Sunday Times despre faimoasa ei relație cu actorul Robert Pattinson, de care s-a despărțit după ce s-a aflat că ea l-a înșelat. "Când mă întâlneam cu Rob, publicul era dușmanul meu - nu mai puteam s-o duc așa", a spus ea, adăugând că acum s-a schimbat și nu se mai ferește de presă și de fani.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro