Mădălina Ghenea, o frumuseţe care a reuşit să se impună la nivel internaţionalMădălina Ghenea are un efect magic asupra bărbaţilor, e extrem de dorită pentru că e o frumuseţe exotică, puternică, proaspătă. Mădălina Ghenea nu are nimic artificial în apariţiile ei, deşi nimeni nu poate băga mâna în foc că nu şi-a aranjat sânii de o voluptate ieşită din comun. De asemenea, buzele pline ale vedetei atrag privirile ca un magnet.
S-a scris despre povestea de dragoste dintre Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, o adevărată rampă de lansare pentru starul din România, dar între ei a fost mai mult decât o aventură de o noapte. Să nu-şi imagineze cineva că românca îşi doreşte un bărbat frumos şi puternic ca să se mărite. Nu, ea îşi doreşte o carieră, îşi doreşte influenţă. Banii nu sunt o problemă pentru ea. Cred că e coadă la uşa dormitorului ei de bărbaţi bogaţi cu portofelele deschise.

Mădălina Ghenea e prima vedetă din România care şi-a propus să devină un brand internaţional în show-biz şi care are şanse reale. Nu ştie să cânte, nu a urmat o şcoală celebră de actorie, ea vrea să realizeze acest lucru numai prin frumuseţea ei şi influenţa bărbaţilor la braţul cărora se află la un moment dat.
  • xyz, miercuri, 20.04.2016 14:31
    HAIDE

    Hai sa fim seriosi, toata lumea stie ce profesie are, cea mai veche din lume.... Ea, surorile Gabor, Dragusanca, madam Cruduta si o tona ca ele. Din pacate.

  • pollet_a, miercuri, 20.04.2016 11:00
    Deh......Fuga dupa celebritate........

    Ar fi cazul sa se ...."aseze" si ea . Ca doar n-o sa ramana tanara...o vesnicie.

  • George, miercuri, 20.04.2016 10:27
    Dumnezeu i-a dat DOAR frumuseţe

    Anii trec şi odată cu ei tinereţea şi frumuseţea. Păcat că este atât de înzestrată DAR ... numai fizic. Sofia Loren s-a oprit LA UN SINGUR BĂRBAT, alături de care a învăţat să fie o actriţă desăvârşită, o mamă devotată şi a avut o familie fericită. Nu şi-a CĂUTAT TALENTUL sărind din pat în pat, NIMENI nu a reuşit s-o comenteze că ar fi avut vreo aventură (deşi soţul îi putea fi tată), şi-a văzut de viaţa ei decent, respectându-şi familia. Nu s-au înghesuit bărbaţii la uşa dormitorului ei deoarece nu era doar o simpă PUTANA. Cum îi va rămâne renumele acestei femei frumoase, dar... vorba zicalei :"unde nu-i cap, vai de picioare"

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro