5. Silicoane


Monica Columbeanu

Deşi nu a recunoscut niciodată că are operaţii estetice, despre Monica Columbeanu s-a spus întotdeauna că are cel puţin una şi anume un implant la nivelul sânilor. Această afirmaţie este susţinută şi de chirurgul estetician Adina Alberts, care declară: "Are silicoane, cum să nu. Comparaţi pozele ei din trecut cu cele din prezent. Ea nu a spus niciodată că nu şi-a pus. S-a eschivat şi nu a răspuns la această întrebare. Dar are, sigur!". Pentru "minciunică" îi dăm vedetei o singură stea.





Brigitte Sfăt

Pentru că presa anunţa în urmă cu ceva vreme că actuala iubită a lui Ilie Năstase are nu mai puţin de 7 operaţii estetice, care ar fi costat-o în jur de 8000 de euro, starleta a considerat necesar că ar fi corect să prezinte propria versiune care, în accepţiunea sa, este şi cea valabilă. "Eu, în viaţa mea, mi-am făcut doar două operaţii. Un implant la buza de sus de care nu sunt mulţumită şi o intervenţie de mărirea sânilor. Atât. Nu înţeleg de ce presa din România exagerează în acest fel. Şi, atenţie, aceste operaţii le-am făcut în 1998. În ­rest, m-am menţinut, dar mă ajută foarte mult constituţia mea. O vreme am făcut aerobic, dar acum nu mai am timp. Frumuseţea o moştenesc de la mama mea. Pentru curioşi, frumuseţea mea e naturală. Nu poţi să spui că sunt tunată. Ca orice femeie am corectat ce am considerat eu că trebuie. Poate pe viitor, dacă va fi cazul o sa mai intervin unde este nevoie. Şi voi recunoaşte", declara Brigitte pentru ”Naţional”. Trebuie să recunoaştem şi să punctăm sinceritatea. Brigitte Sfăt primeşte cinci stele la această categorie.





6. Bărbaţi


Monica Columbeanu

Despre viaţa amoroasă a Monicăi Columbeanu se poate specula mult. . Există bârfe care fac referire la alte presupuse relaţii pe care le-ar fi avut doamna de la Izvorani. Printre bărbaţii care i-ar fi picat cu tronc Monicăi se numără fostul ei şofer, Voicu Pânzar - alias Ricky Martin de România, fostul Mister Suedia 2007, Egill Arnlojts, un avocat englez misterios, Richard, care a susţinut că are sms-uri de dragoste primite de la Monica, dar şi impresarul ei din Italia, Antonello de Gennaro. Pentru viaţa amoroasă tumultuoasă, Monica primeşte o singură stea.





Brigitte Sfăt

Femeia de afaceri din Timişoara are la activ două căsnicii, una cu Octavian Sfăt, omul care a transformat-o în femeia de astăzi, şi cealaltă cu Ovidiu Torj, bărbatul care i-a devenit soţ încă de pe vreme când era în închisoare şi de care astăzi este divorţată. În plină poveste de dragoste cu fostul tenisment Ilie Năstase, despre Brigitte s-a spus că ar fi avut o relaţie amoroasă cu Ricky, un striper, care a făcut parte din trupa condusă de Cornel Păsat. Bărbatul susţine că s-a iubit cu bruneta timp de doi ani, deşi aceasta spune că nu-l cunoaşte, dar declară că într-adevăr a fost îndrăgostită de un striper, dar nu de Ricky. Pentru necondordanţa în declaraţii, iubita lui Ilie Năstase primeşte la acest capitol o singură stea.





7. Scandaluri


Monica Columbeanu

Viaţa Monicăi Columbeanu nu a fost ocolită de scandaluri. Diva a intrat in conflict direct cu Oana Zăvoranu, care a şi dat-o afară, în direct, din emisiunea pe care o modera într-o perioadă la OTV. Tot despre scandal s-a pus problema şi atunci când Monica a decis să-şi facă bagajele si să plece de la Izvorani, iar cel care a supărat-o foarte tare pe vedetă a fost chiar soţul ei, de care astăzi divorţează. Tot la capitolul scandaluri, pot fi trecute schimburle de replici acide cu Dinu Damaschin, cel care s-a autointitulat protectorul ei pe vremea când stătea la Bacău, sau cu şoferii şi bonele pe care le-a dat afară fără nicio remuşcare. Cel mai mare scandal în care a fost implicată e cel legat de filmarea în care îi face sex oral lui Irinel într-un restaurant. La acest capitol am putea să-i dăm două stele.




Brigitte Sfăt

Pe lângă scandalul de proporţii în care a fost implicată actuala iubită a lui Nasty, în urma căruia a ajuns şi după graţii, există un altul care a făcut deliciul publicului acum câteva săptămâni. Protagonist este acelaşi Ricky despre care am vorbit şi mai devreme şi care a spus că s-ar fi iubit cu vedeta. Să nu mai vorbim de scandalul divorţului dintre ea şi Ovidiu Torj. Motivul a fost fetiţa de 4 ani pe care o au cei doi şi pentru care s-au înfruntat în faţa judecătorilor. Până la urmă, micuţa Sara a rămas la mamă, deşi Torj era dispus să-i dea un milion de euro ca să renunţe la ea. Primește două stele.



8. Studii


Monica Columbeanu

Diva de la Izvorani a absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA. La această categorie, Moni primeşte patru stele.




Brigitte Sfăt

Timişoreanca de 34 de ani a absolvit două facultăţi. Ea este licenţiată în Ştiinţe Economice şi în Management Turistic. Pentru rezultate deosebite la învățătură, Sfăt primeşte cinci stele.





9. Bani


Monica Columbeanu

Până să plece în America, Monica Columbeanu câştiga, într-o lună, 25.000 de euro din diferite contracte, aici adăugându-se 15.000 de euro lunar pe care îi primea de la B1 TV pentru reality show-ul By Monica Columbeanu, dar şi cei 10.000 de euro pe contractul de imagine care-i ajungeau în cont de la Casa Vernescu şi de la saloanele de înfrumuseţare Miko. Pentru că situaţia ei financiară nu mai este cum a fost odată, Monica Columebeanu primeşte la acest capitol trei stele.




Brigitte Sfăt

Iubita lui Ilie Năstase se declară mulţumită de veniturile pe care le are şi spune că nu l-a vânat pe fostul tenismen pentru bani. "Nu am fost şi nu voi fi niciodată un om al interesului. Sunt o femeie de afaceri mai mult decât stăpână pe situaţia mea financiară. Am două saloane de înfrumuseţare şi un restaurant în Timişoara, care merg foarte bine. Suficient cât să trăiesc decent. Oricând îmi pot cumpara o poşetă de lux sau alte lucruri de firmă. Nu am nevoie de banii nimănui", declară ea. Pentru independența financiară primește cinci stele.





10. Maşini


Monica Columbeanu

”Scorpia” de la Izvorani are în garaj două bijuterii: un Bentley şi un Rolls-Royce. Bentley GTC este cea mai puternică decapotabilă din lume şi costă în jur de 250.000 de euro. Cinci stele pentru automobilele de lux.





Brigitte Sfăt

Timişoreanca a declarat la Promotor, la finalul anului trecut, că în 2011 vrea să-şi schimbe maşina. Dar ce conduce în prezent? "Am un BMW Cabrio şi o maşină de familie. La anul vreau să îmi iau una de teren", spunea bruneta. La acest capitol a fost învinsă de contracandidata ei şi primeşte patru stele.





11. Divorţuri


Monica Columbeanu

Diva este în plin proces de divorţ cu Irinel Columebeanu, cererea care a depus-o chiar ea pe 21 februarie, acesta fiind singurul din viaţa ei. La acest capitol Moni primeşte trei stele.




Brigitte Sfăt

Femeia de afaceri are, de asemenea, un singur divorţ la activ, cel de Ovidiu Torj. Brigitte Sfăt primeşte trei stele.





Cea mai tare este Brigitte Sfăt care a obţinut un total de 36 de stele. Monica Columbeanu a obţinut 33.

  • coni, joi, 28.07.2011 11:01
    Bravo Brigitte

    Bravo Briigitte esti foarte tare. Asta pentru ca se trage dintr-o familie super si nu numai! Bravo Brigitte!

  • lucia, sâmbătă, 26.02.2011 20:46
    foaaaaarte interesant

    asa...si?? altceva mai interesant nu serviti in menu?

  • aniela, vineri, 25.02.2011 19:18
    aniela

    Monica e o super femeie !! bravo mony

  • tanya, vineri, 25.02.2011 18:07
    monica

    ai ai ai ai,,,,monika asta e cam un pik rautacioasa,,,,

  • thomas, vineri, 25.02.2011 16:18
    barbati manipulati

    Mare pacat de acesti barbati ;slabi' care se lasa manipulati de asemenea femei fara scrupule, niste individe,neica nimeni care au un singur scop si pe care ei il descopera mai tirziu dar vor plati scump.Da, dovada lipsei de ratiune, demnitate,moralitate si a credintei se plateste,indiferent citi bani ai adunat, ajungi sa-i imparti cu aceste 'cenusarese',de fapt conturile reprezinta magnetul relatiei pentru ele.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro