Nașterile anului 2012. Gabriela Firea a adus pe lume un băiețel

Oana Mareș: "Întotdeauna am crezut că voi deveni mamă mai repede"

Fosta prezentatoare TV a adus pe lume un băieţel, pe nume Nicolai. Ea a născut pe 22 septembrie, prin cezariană, la Spitalul Regina Maria din Capitală.

Oana trebuia să nască pe 28 septembrie, însă medicii au decis că este mai bine ca micuţul să vină pe lume cu șase zile mai devreme. Iubitul ei, Dragoş Săbăreanu, i-a fost alături şi a aşteptat cu emoţie venirea pe lume a micuţului Nicolai. Bebelușul a avut 50 de centimetri și a cântărit 3 kilograme, primind nota 10. Acesta este primul copil al blondei şi cel de-al doilea pentru iubitul ei, care mai are o fetiţă dintr-o relaţie anterioară.
Cea care a anunţat evenimentul a fost jurnalista Mara Bănică. Ea a postat pe Facebook un mesaj pentru proaspeţii părinţi. "Uraaa! Oana Mareş tocmai a livrat una bucată bebe Nicolai, sănătos, frumos, deştept! Doamne ajută! Fug la spital", a scris Mara pe reţeaua de socializare.

Fericită şi emoţionată, Oana Mareş a vorbit în emisiunea "Show time" despre noua minune din viaţa ei şi a iubitului ei, Dragoş Săbăreanu. "Fericirea are ochii lui albaştri. Vorbim despre cele mai frumoase zile ale vieţii mele. Întotdeauna am crezut că voi deveni mamă mai repede şi cu cât aşteptarea a fost mai mare, cu atât bucuria a fost mai mare", a mărturisit Oana.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro