Nașterile anului 2012. Gabriela Firea a adus pe lume un băiețel

Ellie White a născut un băiețel

Cântăreața a adus pe lume un băiețel, în seara zilei de 28 noiembrie. Cântăreața a născut prin cezariană, la clinica Medlife Griviţa, iar copilul a avut o greutate de 3,760 de kilograme şi lungimea de 50 de centimetri.

Doru Tinca, logodnicul şi managerul artistei, i-a fost alături şi a asistat la naştere în sala de operaţie. "Termenul iniţial al naşterii era undeva între 5 şi 9 decembrie. În ultimele zile, Ellie s-a simţit relativ bine, aşa că nu anticipam ce avea să se întâmple. Ieri am fost la controlul săptămânal, iar doamna doctor Roxana Bohaltea ne-a spus că micuţul nu mai are răbdare şi că este timpul să vină pe lume. În doar o oră, Ellie avea să fie în sala de operaţie. Totul s-a petrecut ameţitor de repede! Am fost uimit de profesionalismul cadrelor medicale!", a declarat Doru Tinca.

Copilul a primit numele Mihai și a fost foarte gălăgios. Ellie White a glumit atunci când l-a ţinut pentru prima dată în braţe: "Cred că va ajunge tenor când va fi mare!", a spus ea cu lacrimi de bucurie în ochi.

Anul acesta se anunță provocator pentru artistă. Ea va lansa o serie de piese compuse chiar de ea și, în paralel, își va desfășura activitatea de proaspătă mămică. "Le voi face pe toate! Sunt ambițioasă! Oricum, sunt lucrurile pe care le fac din dragoste și este imposibil să nu mă descurc!", a spus Ellie White după ce a născut.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro