Nicole Kidman se simte minunat la 50 de ani: „A fost cel mai bun an din viaţa mea“

Vedete / 10.07.2017

Cu două săptămâni înainte de ziua sa de naştere, vedeta a mărturisit că acesta a fost cel mai bun an al ei şi că viaţa sa a început cu adevărat la 40 de ani.

Chiar a fost un an foarte bun pentru Nicole Kidman, iar actriţa australiană are de ce să fie mulţumită. 2017 i-a adus actriţei australiene o nominalizare la Oscar pentru rolul din drama biografică "Lion". "Lucrul cel mai ciudat este că pe măsură ce îmbătrânesc, mă încântă tot mai mult", spunea ea în ianuarie.

Vedeta a luat cuvântul la gala Glamour Women Of The Year Awards, organizată marţi la Londra, şi a adus un omagiu victimelor celui mai recent atac terorist din capitala Marii Britanii. "Sunt foarte fericită că sunt prezentă aici şi că pot să-i dăruiesc Londrei ceva, pentru că Londra mi-a oferit atât de mult. E minunat să fiu aici cu voi cu toată forţa", a spus ea.


Actriţa a fost distinsă cu un premiu pentru cariera sa în lumea filmului şi a spus că acest an este cel mai bun din viaţa ei. "Voi împlini 50 de ani peste două săptămâni. Şi niciodată nu m-am gândit că acesta va fi unul dintre cei mai buni din toată viaţa mea", a mărturisit ea. "La 40 de ani credeam că o să mă pensionez când o să ajung la 50, dar vreau să spun tuturor că viaţa mea a început la 40 de ani şi începe la 50", a mai spus Kidman.

Nicole i-a dedicat apoi trofeul Sofiei Coppola, care a câştigat premiul pentru cel mai bun regizor la Festivalul de Film de la Cannes, devenind prima femeie din istoria evenimentului care obţine acest titlu. "O să-mi schimb numele în Kidwoman. Kidman nu se mai potriveşte aici", a glumit ea, referindu-se la denumirea evenimentului organizat de revista Glamour.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro