15
Nunta de 3,5 milioane de dolari a lui Brooklyn Beckham: Tatăl miresei le-a cerut invitaților să doneze bani pentru Ucraina
Divertisment · Vedete / 11.04.2022

Brooklyn, fiul cel mare al cuplului David și Victoria Beckham, s-a căsătorit sâmbătă cu logodnica sa, Nicola Peltz, fiica unui om de afaceri american. 

Nicola, în vârstă de 27 de ani, și Brooklyn, de 23 de ani, au organizat o nuntă fastuoasă, cu petreceri desfășurate pe durata a trei zile, de vineri și până duminică. Costul total al nunții s-a ridicat la 3,5 milioane de dolari, potrivit Daily Mail.

Citește și: Hugh Jackman e îndrăgostit ca în prima zi. Mesajul emoționant pentru soția lui, la aniversarea a 26 de ani de căsnicie


La evenimentul care a avut loc în Palm Beach, Florida - pe proprietatea în valoare de 103 milioane de dolari a lui Nelson Peltz, tatăl miresei - au fost invitate 600 de persoane, printre care și staruri precum Eva Longoria, Venus Williams, Mel C sau Gordon Ramsey.


Potrivit unor surse citate de People, Nicola a ales ca bunica sa să-i fie domnișoară de onoare, iar ceremonia a fost oficiată de un rabin.

Petrecerea a avut loc în corturi speciale de nuntă, decorate cu orhidee suspendate de tavan. Cuplul a pășit pe un podium înconjurat de apă pe care pluteau flori.

Nicola a purtat o rochie de mireasă cu o croială dreaptă și bretele, completată de un voal lung și mănuși din dantelă. Creația Valentino a fost realizată special pentru ea, în urma unei colaborări strânse între viitoarea mireasă, stilistul ei și echipa de designeri a casei de modă italiene.

Rochia a inclus un mesaj din partea mamei miresei, fostul model Claudia Peltz, pe care echipa Valentino l-a cusut pe rochie cu ață de culoare albastră.


Marc Anthony a cântat patru melodii pentru tânărul cuplu spre finalul petrecerii, care a avut loc în cel de-al treilea cort amenajat special pentru eveniment. 

David Beckham a ținut un discurs în care a vorbit despre emoția pe care a trăit-o în ziua în care s-a născut fiul său, Brooklyn, dar și despre familia lor și faptul că soția sa, Victoria, este o mamă minunată, a dezvăluit sursa. Fostul fotbalist a fost atât de emoționat de ziua cea mare a fiului său încât a plâns în timpul discursului, potrivit People.


Victoria a postat câteva imagini pe Instagram cu soțul său și cei trei copii mai mici ai lor. „Ne așteaptă un weekend emoționant!! Vă pupăm din Miami!”, a scris creatoarea de modă înainte de nuntă.


În discursul său din timpul nunții, tatăl miresei le-a cerut invitaților ca în locul cadoului de nuntă să facă donații pentru a susține victimele războiului din Ucraina. Nelson Peltz are o avere netă de 1,6 miliarde de dolari și investiții de 8,5 miliarde de dolari, potrivit Forbes.


Brooklyn și Nicola s-au logodit în iulie 2020, după ce și-au făcut relația publică în luna ianuarie a aceluiași ani. 

„Cu două săptămâni în urmă i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine și a spus da”, a scris Brooklyn la acea vreme într-o postare pe Instagram, în care apărea alături de iubita sa. „Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Promit să fiu cel mai bun soț și, într-o zi, cel mai bun tată. Te iubesc”, a continuat tânărul.

Foto: Hepta; Instagram/Nicola Ann Peltz; Instagram/Brooklyn Beckham
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro