Nuntă în paradis: Primele imagini de la căsătoria lui Johnny Depp cu Amber Heard

Vedete / 19.02.2015

Presa engleză a publicat în premieră secvențe de la ceremonia din 7 februarie, desfășurată pe insula exotică pe care actorul o deține în Bahamas.

Vestea că Johnny Depp este din nou un bărbat însurat a făcut imediat înconjurul lumii, la începutul acestei luni. Dar până acum totul a rămas la nivel de informație, iar presa a ilustrat știrile despre actorul american cu fotografii de arhivă. Cotidianul britanic Daily Mail a publicat ieri primele imagini de la ceremonia idilică desfășurată pe o plajă a insulei deținute de Johnny Depp în Bahamas.

În pozele obținute de ziarul citat se poate observa că aleasa inimii lui, Amber Heard (28 de ani), a purtat o rochie albă cu mâneci lungi și un voal lung, în timp ce starul american, în vârstă de 51 de ani, a optat pentru un sacou alb, cravată neagră, pantaloni negri și pantofi albi.


Mireasa a fost înconjurată de mai multe domnișoarea de onoare îmbrăcate în rochii pastelate, în timp ce actorul l-a avut alături pe fiul său din relația cu Vanessa Paradis, Jack, în vârstă de 12 ani.

"Insula privată a lui Johnny este un paradis tropical. Oaspeții au fost tratați regește timp de un weekend care s-a încheiat cu o ceremonie romantică pe plajă", a declarat o sursă pentru revista People. "Invitații s-au relaxat pe plajă, au stat la soare și au savurat mâncarea gătită de un chef special angajat. Vremea a fost perfectă, iar plaja arăta minunat. Ceremonia a fost una normală, intimă, dar foarte romantică", a povestit persoana citată.


People a scris că actorul era vizibil emoționat și nu și-a luat ochii de la mireasa lui, de care este îndrăgostit nebunește. "Ea e o persoană independentă, care ia singură decizii. I-a schimbat viața pentru totdeauna", a declarat un prieten al actorului.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro