Oana şi Pepe: de la dragoste la ură

Începutul iubirii
Relaţia de iubire a început în preajma zilei de 8 martie 2004, când cei doi au avut revelaţia că sunt făcuţi unul pentru celălalt. În iunie 2004, după doar câteva luni de iubire, Oana s-a mutat în apartamentul din Unirii al lui Pepe şi vorbeau deja despre numărul copiilor pe care îi vor avea împreună: "Eu îmi doresc un băiat năzdrăvan şi smecher", spunea Oana. Chiar au vrut să se căsătorească, dar pentru că Oanei abia îi expirase buletinul au renunţat pentru moment la idee. Au urmat vacanţe în Dubai, aceasta devenind una dintre destinaţiile preferate ale cuplului.
  • Bea, luni, 28.03.2011 12:37
    Pepe

    Pepe s-a saturat sa astepte averea de la Marioara asa ca isi arata adevarata fata si caracterul.

  • Mary,,,, duminică, 27.03.2011 22:52
    Rufele murdare se spala in familie..

    Nu.... in public! Oana este o fiinta colerica, rea fara bun simt.Are un vocabular de Ferentari,,,, Vorbeste asa de frumos ! Numai la cort mai gasesti asa exprimare! Unele ca aceasta, nu stiu sa iubeasca, sa respecte omul de langa ele!! .Cei 6-7 ani de acasa ii lipsesc poate a fost lipsa la orele de educatie! E pacat de anii pierduti de PEPE, langa un asa speciment! Sa fiu barbat mie nu mi ar trebui o asa persoana ,nici de bona pt, copii!

  • mica, sâmbătă, 26.03.2011 10:58
    oana

    Nu mi-a placut Oana niciodata, este prea agitata, instabila. Pepe s-ar potrivi cu o fata linistita, draguta ( naturala - fara silicoane, etc),care sa faca si copii nu numai publicitate de prost gust! Calmeaza-te Pepe si multa bafta-n viitor !

  • lucia, sâmbătă, 26.03.2011 10:33
    pt X-pertul..in ..gramatica!!!

    Dupa, o sa radem de analfabeti ca tine.

  • X-pertul.., sâmbătă, 26.03.2011 05:37
    ...despre viitor si beneficiile lui.....!!!!

    ....spectacolul continua,nasii sint in extaz,fraierii devoreaza presa si ''happy-Maruta''....slab ,banii nu au miros!!!!! sa vina de oriunde.....-dupa ce o sa face-ti??????

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro