Oana şi Pepe: de la dragoste la ură

Pepe: "Nu mai aveam dialog, eram vecini"
Nici el nu se lasă mai prejos şi ripostează: "Am declaratiile de dragoste ale lui Tudy la adresa Oanei!", "De ce-şi pune silicoane? Că ajunsese să aibă bretele, de-aia îşi pune silicoane, că a slăbit în ultimul hal", "Când voiam să fac dragoste cu ea, Oana se gândea la Trudy", "Nu i-aş mai da niciodată o şansă", "În curând Oana va pleca de acasă cu o altfel de dubă! E instabilă psihic", "Oana a fost soţia mea şi iubita altora", "Îi las Oanei canapeaua cumpărată de tata ca să aibă unde să se întindă cu bărbaţii!", "Ştiu totul despre Tudy, îi place să servească la micul dejun 'Oana Zăvoranu' ", "Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am copii cu Oana", "Oana a vrut să se sinucidă ca să mă impresioneze".
  • Bea, luni, 28.03.2011 12:37
    Pepe

    Pepe s-a saturat sa astepte averea de la Marioara asa ca isi arata adevarata fata si caracterul.

  • Mary,,,, duminică, 27.03.2011 22:52
    Rufele murdare se spala in familie..

    Nu.... in public! Oana este o fiinta colerica, rea fara bun simt.Are un vocabular de Ferentari,,,, Vorbeste asa de frumos ! Numai la cort mai gasesti asa exprimare! Unele ca aceasta, nu stiu sa iubeasca, sa respecte omul de langa ele!! .Cei 6-7 ani de acasa ii lipsesc poate a fost lipsa la orele de educatie! E pacat de anii pierduti de PEPE, langa un asa speciment! Sa fiu barbat mie nu mi ar trebui o asa persoana ,nici de bona pt, copii!

  • mica, sâmbătă, 26.03.2011 10:58
    oana

    Nu mi-a placut Oana niciodata, este prea agitata, instabila. Pepe s-ar potrivi cu o fata linistita, draguta ( naturala - fara silicoane, etc),care sa faca si copii nu numai publicitate de prost gust! Calmeaza-te Pepe si multa bafta-n viitor !

  • lucia, sâmbătă, 26.03.2011 10:33
    pt X-pertul..in ..gramatica!!!

    Dupa, o sa radem de analfabeti ca tine.

  • X-pertul.., sâmbătă, 26.03.2011 05:37
    ...despre viitor si beneficiile lui.....!!!!

    ....spectacolul continua,nasii sint in extaz,fraierii devoreaza presa si ''happy-Maruta''....slab ,banii nu au miros!!!!! sa vina de oriunde.....-dupa ce o sa face-ti??????

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro