Jada Pinkett Smith şi Sheree Zampino Fletcher şi-au dat mâna şi şi-au amintit plângând şi râzând de anii în care se duşmăneau
Dovedind o dată în plus că au îngropat securea războiului, cele două femei din viaţa lui Will Smith au continuat să se amuze pe seama situaţiilor prin care au trecut. Jada a vorbit şi despre cum s-a descurcat să-l crească pe Trey, băiatul lui Will şi al lui Sheree, care la vremea divorţului avea trei ani. După ce acesta a cunoscut-o pe Jada, Sheree l-a întrebat pe Trey cum i s-a părut aceasta. "Chiar mi-a plăcut de ea, mami", i-a răspuns băiatul. "Îţi mulţumesc pentru că-mi iubeşti băiatul... o să-ţi spun, dincolo de toate astea, că fiul meu nu putea avea încă o mamă mai bună", a felicitat-o Sheree pe Jada.


Will Smith şi Jada Pinkett au sărbătorit pe 31 decembrie 20 de ani de căsnicie. Ei doi copii - un băiat, Jaden, în vârstă de 19 ani, şi o fată Willow, în vârstă de 17 ani.

Cuplul a trecut cu bine peste momentele de cumpănă, când s-a aflat în pragul divorţului. În 2015, Jada a declarat în emisiunea lui Howard Stern despre căsnicia ei: "Trebuie să fii puternic... e nevoie de timp şi e mult de lucru. Eu am încredere în Will, e un om integru. Are toată libertatea din lume... cât timp Will se poate privi în oglindă şi totul e ok, eu sunt bine."


Jada Pinkett Smith, în vârstă de 46 de ani, este actriţă, model, cântăreaţă şi compozitoare. A jucat în producţii importante, precum "Profesorul Trăsnit", "Ali", "Matrix - Revoluţii", "Matrix - Reîncărcat" şi franciza "Madagascar", dar şi în serialul "Gotham".

Will Smith, în vârstă de 49 de ani, a devenit celebru în anii 1980, atât ca rapper - sub numele The Fresh Prince -, cât şi ca actor, într-un popular serial de televiziune "Prinţul din Bel Air/The Prince of Bel Air", notează Mediafax.

Printre rolurile sale cele mai cunoscute sunt cele din lungmetrajele "Bărbaţii în Negru/Men in Black", "Ziua Independenţei/Independence Day", "Ali", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar, "În căutarea fericirii/The Pursuit of Happyness" şi "Şapte suflete/Seven Pounds".


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro