Partaj. Dana Săvuică și soțul ei îşi împart averea după divorţ

Vedete / 01.02.2016

Cei doi au decis să se despartă, după un mariaj de 22 de ani. Ei au divorţat discret, la notar, la finele anului trecut, iar acum trebuie să-şi împartă bunurile.

Dana Săvuică (46 de ani) și Răzvan Stanciu (48 de ani) au pus capăt unei relații de 25 de ani. Ultimii 22 dintre aceştia i-au petrecut împreună, ca soţ şi soţie. dar, în mod neaşteptat, ei s-au despărţit în secret la sfârşitul anului trecut.

Presa a aflat abia săptămâna trecută că Dana Săvuică a divorţat şi asta abia atunci când ea a decis să facă public acest lucru. "După 25 de ani de relaţie, am divorţat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine. Am prieteni foarte mulţi în jurul meu. Viaţa merge înainte", a declarat Dana Săvuică pentru ziarul Click!.


Potrivit ziarului citat, vedeta şi soţul ei au de împărţit o avere importantă, socotind proprietățile pe care ei le deţin şi anume o clădire veche săsească, în Sebeș, casa bunicilor din Târgoviște din partea Danei, un apartament de trei camere, cu o suprafață de 90 de metri pătraţi, situat în ansamblul rezidențial Colina Marei, din Sinaia (cumpărat în rate în 2010, pe o perioadă de cinci ani), precum și o vilă în cartierul Pipera. Imobilul din Pipera a fost achiziţionat prin credit, iar în vara anului trecut cei doi soţi au decis să-l scoată la vânzare. Cu banii obținuți, ei au achitat creditul bancar, relatează
Click!.
  • Nina, marţi, 02.02.2016 09:39
    Mai citiţi codul civil isteţilor

    Păi casa bunicilor nu intră la partaj. Este moştenirea primită de Dana de la bunici, nu e bun comun. Mai citiţi legile isteţilor.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro