Asemănarea izbitoare dintre Cindy Crawford și fiica ei a atras atenția în lumea modei, astfel că micuța Kaia pare menită să urmeze aceeași carieră ca și mama sa
Cu toate acestea, Cindy a temporizat puțin acest proces, ea declarând că fiica sa trebuie să mai aștepte înainte de a aborda o carieră în modă. "În acest moment, e prea tânără pentru a urma o carieră", a spus vedeta pentru The Daily Front Row. "Nici măcar nu există joburi pentru o fată de zece ani. Dar dacă va avea 17 ani și va dori să încerce... desigur, ce pot să spun? Îi place mult să cânte și să fie actriță. Mi-a zis odată în glumă, dar nici nu știu dacă a glumit, că s-ar apuca mai întâi de modelling pentru că nu trebuie să știi să faci orice, dar apoi vrea să fie dădacă", a povestit Cindy, amuzată.


De atunci, vedeta și-a cam schimbat părerea și o încurajează pe fiica sa să intre în lumea modellingului, notează ziarul citat. La începutul acestei luni, adolescenta a debutat pe coperta revistei Teen Vogue, lucru cu care Cindy Crawford s-a declarat 100% de acord. "Sunt fericită s-o văd fericită", a spus vedeta pentru publicația britanică Evening Standard. "Mă bucur că a lucrat cu un fotograf care e femeie, am lucrat cu ea, și este și ea mamă", a adăugat vedeta.

Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.


Cindy Crawford a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model, notează Mediafax. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro