PinkPink şi Carrey au trecut printr-o despărţire, dar s-au împăcat şi au rămas împreună. Acum au doi copii şi sunt fericiţi
Luna trecută, Pink a mărturisit la "Ellen DeGeneres Show" că fiica ei încă nu se obișnuise cu ideea unui frățior. "Trebuie să-l las pe Jamesson din brațe când intră ea în cameră", a povestit ea.

Pink a mai spus că încearcă să găsească un echilibru între timpul pe care îl acordă celor doi copii: "Ea e un pic geloasă în perioada asta, dar lucrăm la asta."


Al doilea copil al cântăreței în vârstă de 37 de ani a venit pe lume pe 26 decembrie. Vedeta a anunțat că este însărcinată abia în noiembrie, când a postat o fotografie în care fiica sa îi îmbrățișa burtica.

Pink, al cărei nume reale este Alecia Beth Moore, și Carrey Hart s-au căsătorit pe 7 ianuarie 2006, în Costa Rica. Cei doi s-au despărțit în februarie 2008, dar s-au împăcat după ce au mers la un cabinet de consiliere maritală, iar în 2011 au devenit pentru prima oară părinți, când vedeta a născut o fetiță, Willow Sage. Foto: Hepta, AFP/Mediafax, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro