23
Robbie Williams își vinde moșia de la țară: O casă cu 7 dormitoare, piscină interioară și hangar pentru elicopter
Divertisment · Vedete / 22.09.2021

Robbie Williams și-a scos la vânzare proprietatea dintr-o zonă rurală de lângă Londra pe care o folosea pentru a se relaxa în afara orașului alături de soția sa, Ayda Field, și copiii lor.

Starul a cumpărat casa cu teren imens în anul 2009, pentru suma de 8,1 milioane de lire, iar în prezent o vinde cu 6,75 milioane de lire (7,84 milioane de euro).

Proprietatea, care se întinde pe o suprafață de 29 de hectare, este situată în apropierea satului Compton Bassett din Wiltshire, la aproximativ 135 de kilometri de Londra.

„Casa Campton Bassett a fost oaza de liniște perfectă pentru familia noastră. Grădinile și copacii ne-au fermecat cu magia lor, iar în zilele ploioase - care sunt multe în Anglia - ne-am jucat și ne-am bălăcit în piscina interioară”, a declarat Robbie prin intermediul agentului său imobiliar, Knight Frank.



Robbie și Ayda, în vârstă de 42 de ani, au împreună patru copii - Theodora, de opt ani, Charlton, de șase ani, Colette, doi ani, și Beau, de un an.
Proprietatea de la țară a faimosului cuplu are propriile sale parcuri și păduri, precum și un teren de fotbal. De asemenea, mai include un hangar pentru elicopter, o grădină închisă cu pavilion, un teren de tenis și padocuri pentru cai.



Casa are o suprafață de 1800 de metri păstrați, șapte dormitoare și opt băi. Include cinci camere de recepție, piscină interioară, o sală de fitness, o saună și o cameră de biliard.

Gusturile nonconformiste ale cântărețului britanic și ale actriței americane ies ușor în evidență -  de la sculpturi masive în formă de câini, postere amuzante și până la decorațiuni 3D din piese lego.

Proprietatea are o arhitectură clasică și include șeminee, precum și o cabană situată în apropiere care este destinată angajaților sau musafirilor. Un detaliun interesant este o scară secretă, care duce la etaj.



Casa a fost construită în anul 1929 și i-a aparținut în trecut arhitectului britanic Norman Foster.

„Deși clienții noștri sunt triști că pleacă, sunt convinși că următorii proprietari o vor iubi la fel de mult ca ei. Casa are beneficiul că se află la marginea satului, dar în același timp are grădini frumoase, iar terenul care o înconjoară îi oferă intimitate și protecție”, a mai declarat agentul imobiliar.

Starul pop are o avere estimată la 195 de milioane de lire, potrivit The Sunday Times, citat de Daily Mail.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro