Robert Pattinson şi Kristen Stewart le dau speranţe fanilor: Actorii din „Twilight“, văzuţi împreună

Vedete / 14.02.2018

Cei doi actori s-au întâlnit într-un bar din Los Angeles pentru prima oară de la despărţirea de acum cinci ani.

Povestea de dragoste care a captivat milioane de fani ai seriei "Twilight/Amurg" a avut un final dramatic şi i-a dezămăgit pe mulţi dintre cei care îi vedeau împreună pentru totdeauna, într-o continuare reală a fanteziei de pe marele ecran. După cinci ani în care Robert Pattinson şi Kristen Stewart au stat departe unul de celălalt, nu mică le-a fost surpriza unor tinere să-i vadă pe amândoi, stând ca doi amici la un pahar de vorbă, într-un bar din Los Angeles.

Martorii oculari au anunţat pe Twitter ceea ce vedeau. "Eram într-un bar, sărbătorind ziua de naştere a unor prieteni şi tocmai văd că apar Robert Pattinson, care m-a frapat, apoi a intrat Kristen Stewart, iar acum trăiesc fanteziile din perioada liceului", a scris o admiratoare a vedetelor, Leah Cordova. "Wow! Nu mă aşteptam la răspunsul ăsta! N-ar fi fost rău să le fac o poză, păreau doi prieteni care au ieşit împreună", a revenit ea după ce prima postare a provocat un val de comentarii.


Un alt fan al seriei a scris pe aceeaşi reţea de socializare: "Când ieşi şi tu într-un bar din LA şi te trezeşti cu Robert Pattinson şi Kristen Stewart în faţa ta."

"Păreau doi amici care se distrează în bar. Era miezul nopţii... am rămas toţi mască", a scris acesta mai târziu.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro