6
Românca lui DiCaprio: 7 asemănări cu Angelina Jolie
Divertisment · Vedete / De Ileana Voicu Ghinea, 28.10.2011

O ştire de ultimă oră a pus pe jar toată România. Gazetele de aici, dar mai ales cele de afară dezvăluie că Leonardo DiCaprio s-a îndrăgostit şi că norocoasa este chiar o româncă. O cheamă Mădălina Ghenea, este model, şi că locuieşte în Italia de la 14 ani. Dacă e model, era imposibil ca designerul Cătălin Botezatu să nu o caracterizeze.

O ştire de ultimă oră a pus pe jar toată România. Gazetele de aici, dar mai ales cele de afară dezvăluie că Leonardo DiCaprio s-a îndrăgostit şi că norocoasa este chiar o româncă. O cheamă Mădălina Ghenea. E model şi locuieşte în Italia de la 14 ani. Dacă e model era imposibil ca designerul Cătălin Botezatu să nu o caracterizeze. "Mădălina e năucitor de frumoasă şi are alură de femme fatale, idealul meu de femeie. Buzele ei senzuale i-au adus comparaţia cu Angelina Jolie, însă cred că e mai frumoasă decât marea actriţă. Are potenţial mare de a trece de la stadiul de manechin la cel de vedetă TV în Italia. Sunt mândru că MRA Models şi România, în general, exportă asemenea valori peste hotare"
, a declarat Botezatu pentru cotidianul Ring.

Aşa cum spune şi designerul, despre Mădălina Ghenea s-a spus, chiar, că ar putea trece cu succes drept sosia actriţei, datorită asemănării izbitoare cu aceasta. Oare românca şi-a făcut operaţii estetice ca să arate aşa sau pur şi simplu este vorba despre natura care, bineînţeles, a fost foarte darnică în cazul ei? Apropiaţii tinerei le-au declarat celor de la Click.ro că Mădălina a făcut ceva vizite la medicul estetician pentru a-şi ajusta puţin sprâncenele, sânii, pomeţii, însă nimic spectaculos. Intervenţiile au costat-o doar 10.000 de euro.


Revenind însă la asemănările dintre ea şi frumoasa Angelina Jolie, la o primă vedere se observă cele fizice, însă se spune că ar fi şi unele la nivel comportamental. Să vedem despre ce este vorba.

1. Buzele pline


"Cartea de vizită" a iubitei lui Brad Pitt au fost, întotdeauna, buzele ei. Iată că şi Mădălina Ghenea se poate lăuda cu aceleaşi trăsături pline, senzuale, capabile să le trezească tot felul de fantezii bărbaţilor care o văd.



2. Ochii migdalaţi şi sprâncenele ridicate


Chiar dacă nu au aceeaşi culoare, ai Angelinei fiind verzi, ai Mădălinei - căprui, ochii sunt un alt element care par să le unească pe cele două dive. La fel şi sprâncenele ridicate, despre care, în cazul româncei, se spune că ar fi puţin modificate.


3. Ten măsliniu


Ambele frumuseţi au tenul măsliniu, un plus în carierele pe care şi le-au ales, pentru că, nu-i aşa, femeile brunete sunt mult mai "apetisante" pentru designeri şi fotografi.



4. Forma feţei


Chiar dacă aparent, forma feţelor este diferită - Angelina având o faţă rotundă, iar Mădălina - una ovală, osatura per total o transformă pe româncă într-o sosie a Angelinei.

5. Personalitate puternică


Trecând de acest capitol al asemănărilor fizice, postura şi aerul pe care-l degajă cele două frumuseţi nu pot decât să ne facă să înţelegem că avem în faţă două femei puternice, hotărâte şi, mai ales, sigure pe ele.


6. Stilul vestimentar


Se spune că pe fiecare dintre noi stilul vestimentar ne caracterizează şi ne face să fim diferiţi de ceilalţi. Ei bine, iată că în cazul celor două frumuseţi acest lucru nu face decât să le apropie şi mai mult. Alegerile vestimentare pe care le fac pe covorul roşu, dar şi cele din viaţa de zi cu zi, ne pot duce cu gândul la preferinţe vestimentare identice în ambele cazuri.



7. Îndrăgostită şi preocupată de soarta copiilor săraci


Aşa cum spuneam şi la început, Mădălina Ghenea seamănă cu actriţa de la Hollywood şi din punct de vedere comportamental. Românca a fost în Haiti, unde şi-a petrecut timpul cu copiii orfani de acolo. I-a vizitat în spitale, dar şi în comunitatea în care trăiesc.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro