România: 5 vedete adevărate

Tudor Gheorghe continuă să umple săli până la refuz
Nu se promovează cine ştie ce, nu vorbeşte foarte mult, nu-l vezi la evenimentele mondene şi nici în emisiunile televizate. Chiar şi aşa artistul Tudor Gheorghe are un succes formidabil şi astăzi, la fel ca acum mai bine de 30 de ani. "Marţi, 10 mai 2011, Tudor Gheorghe a reluat la Sala Palatului din Bucureşti spectacolul "Al 5-lea anotimp – Femeia", susţinut pe 4 martie 2011 cu casa închisă. Acompaniat de Orchestra şi corul Filarmonicii "Oltenia" din Craiova, sub bagheta lui Marius Hristescu, maestrul a pus în scenă un elogiu adus sexului frumos. Aproape două ore am râs cum nu am mai râs de mult timp. Chiar a fost o bucurie pentru sufletul meu să îl aud pe omul acesta atât de simplu în vorbe, cântece şi poveţe. Este genul acela de concert după care pleci cu zâmbetul pe buze şi ţi-l ştergi târziu în noapte, când adormi", scria Nicole pe blogul Hai Hui, despre experienţa pe care a avut-o la cel mai recent concert susţinut de artist.
  • veronica gava, duminică, 22.05.2011 21:59
    vedete

    horia brenciu este un artist de nota 100.....

  • mariucaaa, duminică, 22.05.2011 18:06
    ...vedete

    Eu l-as mai propune si pe Paul Surugiu (Fuego)...

  • LILI DIN ISRAEL, duminică, 22.05.2011 14:41
    ARE STOFA DE ARTIST!

    PACAT CA N-A FACUT LUCREU ASTA DE LA INCEPUT,SUNT SIGURA C-A STIUT CU CE TALENT L-A INZESTRAT D-ZEU. SAU POATE NUMAI ATUNCI A FOST MOMENTU SI UITE CA N-A DAT GRES.BRAVO LUI PT EVOLUTIA SI MODESTIA DE CARE DA DOVADA SI CA NU I S-A URCAT VEDETISMU LA CAP ASA CUM SE MAI INTIMPLA LA NOI CU ASA ZISELE

  • vip_lidia, duminică, 22.05.2011 10:07
    .......

    majoritatea dintre ele sunt trecute peste o anumita varsta si stiu ce inseamna sa traiesti,stiu ce vrea si ce nu mai vrea publicul!i felicit din toata inima si le urez acelasi succes tot inainte!

  • ioana, duminică, 22.05.2011 09:22
    vedete

    horia brenciu e fain rau...:x

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro