România: 7 cupluri de nota 10

Andreea Liptak şi Răzvan Spiridon
Frumoasa jurnalistă are o căsnicie de vis alături de fostul său coleg de trust, Răzvan Spiridon. Cei doi au împreună două fetiţe, dar faptul că este "minoritate" în familie nu îl face pe Răzvan mai puţin fericit. "Aproape tot timpul suntem împreună, facem totul împreună şi ne răsfăţăm. Într-o casă cu trei fete, este ca un novice în jungla Amazonului. Îşi face loc printre agrafe cu gărgăriţe, păpuşi Matrioşca, trotinete roz... Glumesc! Pentru el e o încântare. Sunt şi eu uimită cât de bine se simte înconjurat de trei fete cu personalitate. Cred că ne iubeşte foarte mult", a mărturisit prezentatoarea de ştiri pentru Pro Tv Magazin.
  • Elena, luni, 10.10.2011 11:10
    Iarasi ati uitat .....

    ....Pe dragalasii Bogdan si Cristina - matinalii de la OTV si pe minunatii Liana si sotul ei, de la "Bere gratis"! De ce i-ati uitat? Si ar mai fi un cuplu cu cantareata din echipa IQ, prima dintre ele; o fara modesta si retinuta, alaturi de fetita si de sotul ei. Imi cer scuze ca le-am uitat numele. FELICITARI tuturora si sa va dea Domnul, la toti, pe mai departe, sanatate, iubire, armonie, comunicare, altruism, generozitate, tandrete , complicitate si suficienta MINTE, incat sa realizati ca - numai intr-un cuplu implinit - , se dezvolta superb copilasii vostri minunati. Aveti grija, taticilor, si tineti cu cerbicie de "cuib" ca "pasari rapitoare" va dau tarcoale ( fomiste, pitipoance, capuse, analfabete s.a ).! Nu faceti "sa cada leaganul" si nu permiteti nimanui asa ceva ! Dupa o viata de om, am ajuns la concluzia ca - intr-o familie, cu o sotie MEGAFEMEIE si cu spirit crestinesc al familistei - , numai SOTUL este cel care aduce D U R E R E ! Niciodata o astfel de femeie nu va trada ! Nu va dori...."alceva" cum fac masculii ! Deci, vigilenta ! Doamne, ajuta !

  • caroline, duminică, 09.10.2011 21:53
    nu exista...

    sincera sa fiu nu cred sa existe cupluri perfecte.noi vedem imaginea ce o arata in public insa nimeni nu stie cum e viatza lor dincolo de usa casei...in viata nu exista perfectiune.sunt doar cupluri care stiu sa nu-si spele rufele in gura lumii sau sa faca din viata lor un circ tv....BRAVO LOR...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro