România: 7 vedete cu o copilărie chinuită

Mircea Solcanu, durerea nu este iubire
Prezentatorul "Poveştirilor adevărate" a luat parte activ în campania "Durerea nu este iubire" şi a povestit la ce abuzuri a fost obligat să fie martor în copilărie. "Mama mea a escaladat geamul, a sărit pe geam. Ăla a fost cel mai urât moment din toate bătăile, acela când ea a sărit pe geam. Din momentul când el a început să o bată pe mama eu nu i-am mai spus tată, i-am spus Solcanu... Îmi amintesc că încă mai aveam pătuţul acela cu grilaje în care dormeam, deci aveam cam 4 ani. Ştiam ce urmează după felul în care venea acasă. Ne uitam pe geam când urma să vină tata acasă şi în funcţie de clătinătură ştiam dacă va fi scandal sau nu va fi scandal. Cum urmăreşti prognoza meteo aşa stăteam eu şi sora mea la geam şi ştiam dacă va fi sau nu cu bătaie. Intra în casă, nu cred că se schimbau 2-3 vorbe şi începea bataia", a povestit Mircea Solcanu, la Happy Hour.

"Iar în mometul în care a spus că divorţează, atunci ne-a învăţat mama libertatea. Ţin minte că cel mai fericit moment din perioada aia este momentul în care s-a pronunţat divorţul şi a venit miliţianul împreună cu un domn în civil şi am ascultat la uşă. Şi ţin minte fraza asta toată viaţa: "Domnul Solcanu, sunteţi de acord să părăsiţi domiciliul de bunăvoie sau trebuie să aducem organele de poliţie să vă scoate din casă?" şi a zis "Nu, plec de bunăvoie!". Şi atunci eu cu sora mea am fugit în bucătărie, ne-am luat în braţe şi am început să sărim în sus de bucurie, a fost un moment fericit, m-am bucurat că pleacă din casă. Însemna că s-a sfârşit totul", a mărturisit, cu lacrimi în ochi, vedeta TV.
  • Suzana, miercuri, 16.11.2011 23:14
    Cuaza

    Desigur, bataile nu sunt rare in familiile din Romaniam, si asta pentru ce le lipseste civilizatia , educatia si un minimum de cultura la 90 % dintre ele. Suntem o tzara de salbatici. Daca am calcula bine, si cei de la oras sunt tzarani, pentru ca nici 10 % dintre oraseni nu sunt la a treia generatie la oras, cel putin bunicii tot de la tzara au fost.Greu mai evoluam !!!

  • maria, luni, 14.11.2011 18:04
    PACAT !!!

    Simona ! era necesar sa spui ca profesoara era unguroiaca ? Dar cu Radu care e roman ,cu pumnul care ti l-a dat de il simti si azi cum e ? Pacat de locul pe care il ocupi la Acces in direct ; mare pacat ! Sovonismul nu e o mandrie !

  • gabi66, duminică, 16.10.2011 18:52
    ....

    ma refeream la mama Alinei Puscau

  • gabi66, duminică, 16.10.2011 18:32
    foarte trist, dar...

    ...de ce s-a mai casatorit cu el si a mai facut si cativa copii....daca a fost asa de rau de ce nu a plecat, divortat, etc....

  • caroline, miercuri, 12.10.2011 21:22
    trist...

    din pacate acestea sunt doar unele din nenumaratele copilarii chinuite...trist.foarte trist...

  • onutta21, miercuri, 12.10.2011 11:48
    ***

    trista viata Oanei Lis si a Danelei Gyorfi :(

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro