România: 7 vedete cu o copilărie chinuită

Simona Gherghe, chinuită de antrenorul de gimnastică
Prezentatoarea emisiunii "Acces direct", de la Antena 1, Simona Gherghe nu a avut chiar o copilărie liniştită şi uşoară. Când era doar o copilă îşi dorea să ajungă ca Nadia, numai că visul ei a fost spulberat de antrenori, care nu au ştiut decât să o umilească şi să o chinuie. Mărturisirile le-a făcut chiar vedeta, pe blog-ul ei. "A fost prima zi de şcoală. Şi prima oră de balet. În sală, antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog. [...] Era prima întâlnire şi, ca să ne verifice aptitudinile, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării... Am ştiut, atunci, că n-o să fiu niciodată Nadia. Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza. Şi nu îndrăzneam să le spun nimic alor mei, pentru că eu îmi dorisem să fac gimnastică.
Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare... Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente"
, a scris Simona pe blog.
  • Suzana, miercuri, 16.11.2011 23:14
    Cuaza

    Desigur, bataile nu sunt rare in familiile din Romaniam, si asta pentru ce le lipseste civilizatia , educatia si un minimum de cultura la 90 % dintre ele. Suntem o tzara de salbatici. Daca am calcula bine, si cei de la oras sunt tzarani, pentru ca nici 10 % dintre oraseni nu sunt la a treia generatie la oras, cel putin bunicii tot de la tzara au fost.Greu mai evoluam !!!

  • maria, luni, 14.11.2011 18:04
    PACAT !!!

    Simona ! era necesar sa spui ca profesoara era unguroiaca ? Dar cu Radu care e roman ,cu pumnul care ti l-a dat de il simti si azi cum e ? Pacat de locul pe care il ocupi la Acces in direct ; mare pacat ! Sovonismul nu e o mandrie !

  • gabi66, duminică, 16.10.2011 18:52
    ....

    ma refeream la mama Alinei Puscau

  • gabi66, duminică, 16.10.2011 18:32
    foarte trist, dar...

    ...de ce s-a mai casatorit cu el si a mai facut si cativa copii....daca a fost asa de rau de ce nu a plecat, divortat, etc....

  • caroline, miercuri, 12.10.2011 21:22
    trist...

    din pacate acestea sunt doar unele din nenumaratele copilarii chinuite...trist.foarte trist...

  • onutta21, miercuri, 12.10.2011 11:48
    ***

    trista viata Oanei Lis si a Danelei Gyorfi :(

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro