România: 7 vedete cu o copilărie chinuită

Oana Lis, arsă cu ţigara de tatăl său
"De câte ori se îmbăta, ne dădea afară din casă, iar într-unul dintre scandalurile pe care le făcea a stins ţigara pe mine", şi-a început Oana Lis destăinuirile desre copilăria crudă pe care a avut-o. Scandalurile, bătăile şi alcoolul au fost ingredientele care i-au făcut viaţa un calvar micuţei care, la numai 13 ani, a rămas fără mamă. "Tata m-a pus odată să-i dau foc. A venit cu un bidon de benzină şi mă ruga să îl leg de pom şi să torn benzină pe el şi să-i dau foc. Eu nu voiam şi s-a rugat de mine o oră. Apoi s-a dus la culcare şi când s-a trezit m-a luat la bătaie că am vrut să îl omor. Trăiam într-o teroare greu de imaginat. Mama, care a murit din cauza unui infarct la 35 de ani, arăta ca un dalmaţian. Avea pielea albă ca a mea şi era plină de vânătăi negre cât pumnul pe tot corpul de la bâta cu care o bătea tata. Cred că de aia a şi murit, de la bătaie şi supărare", a mărturisit Oana Lis pentru Cancan.
  • Suzana, miercuri, 16.11.2011 23:14
    Cuaza

    Desigur, bataile nu sunt rare in familiile din Romaniam, si asta pentru ce le lipseste civilizatia , educatia si un minimum de cultura la 90 % dintre ele. Suntem o tzara de salbatici. Daca am calcula bine, si cei de la oras sunt tzarani, pentru ca nici 10 % dintre oraseni nu sunt la a treia generatie la oras, cel putin bunicii tot de la tzara au fost.Greu mai evoluam !!!

  • maria, luni, 14.11.2011 18:04
    PACAT !!!

    Simona ! era necesar sa spui ca profesoara era unguroiaca ? Dar cu Radu care e roman ,cu pumnul care ti l-a dat de il simti si azi cum e ? Pacat de locul pe care il ocupi la Acces in direct ; mare pacat ! Sovonismul nu e o mandrie !

  • gabi66, duminică, 16.10.2011 18:52
    ....

    ma refeream la mama Alinei Puscau

  • gabi66, duminică, 16.10.2011 18:32
    foarte trist, dar...

    ...de ce s-a mai casatorit cu el si a mai facut si cativa copii....daca a fost asa de rau de ce nu a plecat, divortat, etc....

  • caroline, miercuri, 12.10.2011 21:22
    trist...

    din pacate acestea sunt doar unele din nenumaratele copilarii chinuite...trist.foarte trist...

  • onutta21, miercuri, 12.10.2011 11:48
    ***

    trista viata Oanei Lis si a Danelei Gyorfi :(

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro