România: Impactul chirurgiei estetice asupra Mihaelei Rădulescu

4. Mihaela Rădulescu, lansare parfum
În octombrie 1999, vedeta a fost invitată la lansarea parfumului Davidoff, în Club McMoni's.
  • Vivi, miercuri, 02.11.2011 00:10
    operata, dar fericita

    Cu operatii sau fara, un lucru e clar: maternitatea a schimbat-o si a facut-o femeie, nu operatiile, succesul sau barbatii din viata ei. Arata frumos cand e mai plinuta si era chiar mai uratica inainte de a avea copil. Adica nu banii si photoshop te fac femeie, ci darul lui Dumnezeu si multumirea din suflet. Cu Banica arata jalnic, ca o femeie batuta si machiata. Ce au vazut femeile astea la el? pe Andreea Marin o manipuleaza crunt domnul cantacios si a imbolnavit-o de nervi, din aceasta prima doamna Banica facuse o umbra! Mihaela si-a folosit picioarele lungi dar si creierul, asta e de spus ca operatii au toate, nici nu mai tin cont, chiar si fete de 20 de ani. noi sa fim sanatosi ca ei isi vad de banii lor.

  • Rhona, vineri, 14.10.2011 20:37
    Frumusetea e relativa

    La fata incepe sa semene cu Brianna caragea, trebuie sa-si injecteze si in obraji ceva, dar corpul e superb, e minunat, e unic, hai chiar nu vedeti ?!? Si sa stiti ca toate femeile care se intretin prin sport capata o alura putin masculina, din cauza musculaturii, dar emana totusi forta si energie acea musculatura, deci merita efortul... Ar trebui sa faca altceva, nu prezentatoare TV, nu o avantajeaza vocea si stilul.

  • anna, marţi, 11.10.2011 20:42
    ESTE FFF FRUMOASA!

    NU ESTE GENUL DE FRUMUSETE GEN PAPUSA CARE SARE IMEDIAT IN OCHI ( la fata ma refer), trebuie privita cu atentie si de aproape! i-am urmarit evolutia de la inceputuri si pana astazi! o frumusete care intotdeauna este ingrijita, care uimeste de fiecare data cu tot ce poarta ( nimic in plus, nimic in minus ). daca ar avea o fata un pic mai plina ( vezi pozele 11 si 13), ar fii de o frumusete tulburatoare. din cauza formei fetei ( nu neaparat urata ), nu i se potriveste coafura cu carare la mijloc. in rest, femeie de nota 10, indiferent de partea cui santem cei ce comentam aici.

  • fane, luni, 10.10.2011 10:40
    Urata cu pene

    Femeia asta a fost si ramane de o uratenie rusinoasa!

  • anto, vineri, 07.10.2011 14:56
    imi esti draga

    am admirat o de la inceputuri ..iar acum din ce in cemai mult!!! lasati invidia,frustrarile,ideile preconcepute sirecunoasteti ca este mai mult decat frumoasa;este femeie adevarata, puternica, sexoasa si totusi atat de femeie....sa nu te schimbi niciodata mihaela, ca mi esti tare draga.

  • ALINA, vineri, 09.09.2011 12:12
    super tare gagica!!!

    super tare mihaela! a evoluat frumos! se vede ca e o femeie care sie ce vrea!!!

  • june, miercuri, 31.08.2011 16:24
    ok

    .si mie-mi place mult cum arata,a evoluat frumos si are grija de aspectul fizic.Hai sa fim seriosi,daca mama natura o facea ca o balena,nici cu-n miliard de operatii estetice nu arata asa!Eu una n-am decat cuvinte de apreciere pt faptul ca vrea sa arate cat mai bine si are grija de ea.

  • milore, marţi, 23.08.2011 17:12
    comentarii...

    mihai, dar reprezentantii ,,sexului tare" din Romania cat de frumosi sunt ?...sau, si mai interesant, cat de ingrijiti sunt?...Sa numesc cateva romance frumoase cred ca as reusi, dar barbati...hmmm...cam greu ...,,fara suparare" ;)

  • kiss, duminică, 31.07.2011 14:03
    .........

    de parca ar fi o crima sau cine stie ce lucru iesit din comun ca vedetele isi fac operatii..

  • kiss, duminică, 31.07.2011 13:44
    mihaela radulescu

    si daca chiar si-a facut operatii injectii ca sa arate asa...si ce-i????si ia facut pe banii altora,cu ce sunt afectate restul femeilor ca vedetele isi fac atatea operatii??invidia,rautatea din oameni,ciuda..sa fim seriosi daca nu esti multumit de tine cum arati si ai toate posibilitatile sa schimbi ceea ce te nemultumeste si sti ca asta te-ar face fericit si multumit..nu ai faceo????

  • mihai, joi, 21.07.2011 14:20
    nu as face

    toate operatiile plastice sau injectarile cu botox sunt niste neghiobii cu efect imediat care in timp uratesc si mai mult... Iar Mihaela nu este frumoasa, ci arata mai normal decat majoritatea romancelor care au niste mutre cu mult sub nivelul mediu de normal si care pe o scara de la 1 la 10 (maxim), pot aspira doar la 2-3 puncte. Fara suparare...

  • onutta21, miercuri, 20.07.2011 10:55
    salut

    si mie imi place de ea si eu daca as fi in locul ei poate mi-as face niste operatii estetice

  • Glam Vintage, duminică, 10.07.2011 15:05
    Operata sau nu...

    Sa fim sincere, noi fetelor...daca am avea posibilitatile ei financiare, nu am proceda la fel? Eu una, CATEGORIC DA!!

  • Glam Vintage, duminică, 10.07.2011 15:04
    Mihaela

    Mihaela Radulescu are ceva ce urasc teribil la ea...nu stiu ce...poate fi invidia mea? Arata exact asa cum mi-as dori sa arat eu...

  • shehr, joi, 16.06.2011 14:35
    hmm

    Mihaela este o femeie ingrijita nu frumoasa..a stiut ce si cum sa modifice

  • Dodi, miercuri, 08.06.2011 10:19
    Muriti de invidie......!!!!

    Invidioaselooooor !!!! Chiar e frumoasa,frumoasa,frumoasa..si pe deasupra si desteapta...muriti invidioaselor :))))))

  • Flavia Style Source, vineri, 03.06.2011 07:02
    Operatii estetice sau nu

    Privind din exterior, fotografiile pot fi si retusate cu Adobe Photoshop sau alte softwares. Gasiti exemple f. multe pe YouTube. Revenind la Mihaela Radulescu, intr-adevar are anumite retusuri - posibil chirurgicale, dar posibil injectabile. O gasesc o persoana care s-a cautat pe sine si nu s-a gasit 100% si lucreaza la imaginea proprie. De ce aceasta remarca? datorita schimbului des al culorii parului, coafurii, machiajului, dar si a stilului personal si imbracamintea mai mult sau mai putin adecvata in diverse ocazii. Culoarea f. inchisa a parului nu o avantajeaza, mai ales pe un ten f. bronzat. Mihaela e frumoasa - asa cum sint mai toate romancele si pt. virsta avuta arata f. bine fizic, in sensul ca intretine sigur un regim de viata, se mentine in forma ceea ce este de dorit.

  • andreea, miercuri, 01.06.2011 00:00
    minciuni nu are operatii

    minciuni...nu are operatii estetice, doar ca stie sa se macheze mai bine, sa scoata partile bune in evidenta...si uitati-va si voi_ cei care au publicat articolul- la sprancenele ei de dinainte si de mai acum. ii schimba complet fizionomia...

  • andreeearedean, marţi, 31.05.2011 23:53
    treaba ei....

    In primul rand multumesc ca ati scos reclama, am putut si eu sa vad intr-un final pozele sa-mi pot face macar o parere. :d M-i se pare o femeie perfect normala, nici urata, nici frumoasa. Acuma nu stiu cate operatii si-a facut, dar un lucru e clar: are grija de ea. Atata tot, dar asta nu o face FRUMOASA ci INGRIJITA.

  • donna_mobile, marţi, 31.05.2011 22:07
    Incepe se semene cu Cher...

    ... adica un pic impaiata, un pic plastifiata. Cu diferenta ca Cher si-a pastrat feminitatea si gratia.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro