România mondenă: 4 scandaluri recente în care au fost implicate vedetele

Anna Lesko, în conflict cu fostul impresar
La mijlocul săptămânii trecute, Anna Lesko l-a acuzat pe Florin Nedelcu, impresarul cu care a colaborat timp de cinci ani de zile, că a profitat de încrederea ei şi a înşelat-o.

„Am încetat colaborarea cu Florin Nedelcu, impresarul meu. Trebuie să recunosc că m-am simţit escrocată. M-a păcălit groaznic, mare mincinos, m-a dezamăgit grav. El a luat pâinea de la gura copilului meu, el nu ştie pentru că nu are copii. La ultimul concert de Revelion am întârziat pentru că el nu mi-a pus la dispoziţie o maşină atât de bună care să facă faţă traficului din acea seară. Am ajuns acolo şi organizatorul a fost extrem de nemulţumit pentru că am întârziat 45 de minute şi lumea a plecat. N-am mai cântat şi am întrebat ce se întâmplă cu avansul. El mi-a spus că nu există niciun avans deşi mereu se plăteşte un avans înainte de fiecare eveniment. I-am spus că nu se poate aşa ceva. Am vrut să mă duc să cant gratis pentru că mă simţeam prost faţă de omul acela care a fost nemulţumit de ce s-a întâmplat de Revelion“, a spus Anna Lesko, la WOWbiz.

„Eu am evenimente pe care i le-am plătit ei în avans, deşi eu nu am luat banii de la oameni. Pentru ultimele patru-cinci evenimente, ca să nu rămân dator, i-am dat din buzunarul meu 10.000 de euro, bani pe care nu ştiu dacă îi mai recuperez. Nu îi înţeleg supărarea. Cred că e o chestie de percepţie a ei, nu are de ce să fie supărată pe mine, că ea are banii în buznar. Cred că a vrut să o ia pe cont propriu şi a căutat un motiv de ceartă. Îi urez sănătate, fericire şi bani mulţi. E o artistă care îşi face treaba la faţa locului, o apreciez foarte mult că munceşte şi că vrea să îşi întreţină familia, nu mă aşteptam la ea să se ducă cu o astfel de discuţie la TV. Indiferent ce s-ar fi întâmplat, ar fi trebuit să îşi spele rufele în familie“, s-a apărat Florin Nedelcu.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro