România mondenă: 5 vedete bănuite că au făcut sex pe bani

Loredana Chivu, acuzată de Leo de la Strehaia
Lunile trecute, în studiourile de la Antena 1 a izbucnit un scandal de proporţii. Invitaţi la „Acces Direct“ şi la „Un show păcătos“, Loredana Chivu şi Leo de la Strehaia s-au contrat dur. Leo de la Strehaia a vrut să o cucerească pe Loredana, făcându-i cadou un bolid de lux, însă aceasta nu a mai vrut să întreţină relaţii sexuale cu bărbatul, iar el a acuzat-o de prostituţie. Mai mult, Leo susţine că cei care ar fi înlesnit întreaga "afacere" ar fi fost chiar mama şi fratele blondei, în vârstă de 20 de ani.

„Fratele ei mi-a propus să-i dau o maşină în schimbul unei relaţii. În sensul unei relaţii sexuale, nu să o iau acasă. Am formulat o plângere penală împotriva familiei Loredanei, sub aspectul acuzaţiilor de înşelăciune, proxenetism şi prostituţie“, a spus Leo de la Strehaia.

„Minte cu neruşinare, am toate mesajele în care îmi spune că maşina este un cadou. Sunt acuzaţii foarte grave. Ai făcut un cadou, ai o vârstă, asumă-ţi ceea ce faci. Dacă nu am acceptat să fiu amanta ta, nu înseamnă că poţi să mă şantajezi“, s-a apărat Loredana Chivu.
  • Diana, miercuri, 13.11.2013 13:30
    ..

    sunt deacord cu maria, acum toate panaramele sunt ''vedete''...sigur

  • maria, miercuri, 13.11.2013 11:39
    vedete

    Ar fi indicat sa fim mai rezervati cand folosim un termen ca: vedeta, diva, star, celebritate, etc....

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro