România mondenă: 8 asistente supersexy care s-au despărţit de Capatos

Bianca Drăguşanu, cea mai mediatizată asistentă
Lansată în showbiz de Cătălin Botezatu, Bianca Drăguşanu s-a adaptat foarte bine la formatul emisiunii lui Capatos. Datorită scandalurilor interminabile în care a fost implicată Bianca Drăguşanu, audienţa emisiunii „Un show păcătos“ a crescut de la o zi la alta.

„Nu voi fi doar fata din umbră care îşi arată picioarele. Vreau să fiu suficient de bună, să mă încadrez în cerinţele lor, ca să nu fiu schimbată după un sezon, ci eventual să-mi schimb eu culoarea părului“, spune ea.

Bianca Drăguşanu a rezistat cel mai mult ca asistentă a lui Capatos şi chiar a recurs la gestul de care vorbea: şi-a vopsit părul, pentru a face o schimbare.

A părăsit şi ea emisiunea în lacrimi, dar în urmă cu o săptămână Dan Capatos a atacat-o în public, pe motiv că ea face orice pentru a apărea pe prima pagină a tabloidelor.
  • evamonica, sâmbătă, 04.08.2012 05:10
    job

    Ca in orice job la un moment dat vrei o schimbare si o faci.Daca nu se fac schimbari emisiunea moare, iar Dan nu vrea sa ramana fara ea.

  • ramona, luni, 30.07.2012 12:09
    capatos si asistentele sale

    da pe Stoian de ce nu l-ati trecut?

  • TEBULESCU, luni, 30.07.2012 02:41
    S-a folosit de toate

    Acum le da cu picioru dupa ce intrun fel sau altul s-a folosit de ele, cum ar fi Dragusanca, pe care o ataca ca apare in prea multe tabloide. Pai insasi emisiunea lui e Tabloid care cauta doar scandal. Deci.....pana la urma ramane Capatos singur, daca pleaca si astea doua si cica si Stoian.....

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro