România mondenă: 9 personaje care au devenit celebre datorită unor gesturi penibile

Ioana Tufaru şi ceara din urechi
Fiica Andei Călugăreanu a apărut la televizor pentru prima dată atunci când cântărea aproximativ 200 de kilograme şi avea datorii foarte mari la întreţinere. Pentru a reuşi să-şi acopere cheltuielile, ea a acceptat să apară la emisiunile de scandal.

Oamenii de televiziune au ajutat-o să slăbească peste 100 de kilograme, ca apoi să o pună să se dezbrace şi să danseze la bară, spre amuzamentul acestora. Datorită ratingului pe care acest subiect l-a avut la Pro TV, cei de la Antena 1 s-au gândit să o „fure“ pe Ioana şi să se ocupe ei de soarta ei. Imaginile prezentate de emisiuni precum „Acces direct“ sau „Un show păcătos“ au fost de-a dreptul dezgustătoare, iar Ioana Tufaru batjocorită.

Este bine ştiut că tatăl ei, actorul Dan Tufaru, decedat, avea acte din care reieşea că Ioana suferă de un retard mintal, însă chiar şi aşa, televiziunile o cheamă în continuare şi o pun să-şi facă manichiura şi pedichiura în direct.
  • Cacarau, miercuri, 13.03.2013 03:33
    Cele sase norocoase

    O fi vrut sa dea putin " noroc " jucatorilor la loto.

  • 2na, luni, 11.03.2013 23:24
    intrebare

    Eu am numarat numai 7! Dupa Ogica cine urmeaza?

  • ochi_negri, luni, 11.03.2013 21:03
    Roxana

    @ Lorena: subscriu la ce tot ce ai spus si mai adaug ca idioti au fost mai mult cei care au acceptat ca fata sa apara goala la extragerea Loto.

  • Lorena, luni, 11.03.2013 18:13
    dilema pt Bijou

    SA-MI IAU CHILOTI SAU SA NU-I IAU,ACEASTA ESTE INTREBAREA,PAI NU,BINANTELES CA NU,ESTE MULT MAI PRACTIC FARA......:-DDD,LA FILME XXX NU LA EXTRAGEREA LOTO......VAI CAT DE IDIOATE POT FI UNELE FEMEI.

  • NECSU MIHAELA, luni, 11.03.2013 15:53
    penibil

    tot ceea ce este penibil se promoveaza . rusine...! nu suport asa ceva....

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro