România mondenă: Top 7 cele mai sexy vedete feminine ale anului 2012

Mădălina Ghenea, probabil cea mai dorită femeie
Despre viaţa frumoasei românce s-ar putea scrie o carte. Ea a apărut în presă pentru prima dată ca fiind iubita lui Dragoş Săvulescu, acţionar la clubul de fotbal Dinamo Bucureşti.

După ce s-a despărţit de Săvulescu, Mădălina Ghenea a sărit în braţele fotbalistului Marco Borriello, recunoscut ca fiind un adevărat Don Juan.

Relaţia dintre cei doi nu a durat foarte mult, la doar câteva luni presa din Peninsulă afirmând că Mădălina Ghenea l-a părăsit pe fotbalist pentru a forma un cuplu cu Leonardo DiCaprio.

Imediat după ce s-a despărţit de Leonardo DiCaprio, fotomodelul a fost văzut în compania lui Adrien Brody, actor care a curtat-o mai multe luni la rând.

În prezent, Mădălina Ghenea trăieşte o relaţie de dragoste alături de Gerard Butler, unul dintre cei mai sexy actori din lume.

Despre Mădălina Ghenea se spune că ar mai fi avut în trecut şi o relaţie cu Eros Ramazzotti, după ce a apărut într-un videoclip de-al artistului.
  • Uri, sâmbătă, 05.01.2013 16:45
    Nerusinare si lipsa de creier !

    Sunt frumoase dar tare proaste ! Inafara de aparea cu sanii pe afara, cu fundul aproape descoperit si sa se prosteasaca la TV nu stiu altceva. S-a coborat prea JOS in Romania de le dau in reviste, la televiziune, etc. Halal educatie! Pt ca este multa prostime care sta gura casca la ele. E o politica de stat in final: ii ocupi pe prosti cururi goale sa ii poti fura mai usor! poti fura

  • Cacarau, sâmbătă, 05.01.2013 02:43
    Vai mama ta, redactore

    Cate aparitii sexy a avut Iulia Vantur in 4 zile astea ce abia au trecut din 2013 ? Corecteaza reaqu' ca te sanctionez :))

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro