România mondenă: Top 7 urmaşe ale Andreei Esca. Cine face parte din noul val?

Mădălina Puşcălău face presă din adolescenţă
Mădălina Puşcălău (28 de ani) prezintă ştirile amiezii la B1 TV. Pentru tânăra jurnalistă, primul loc de muncă a fost la un post de radio local, la Oneşti, unde făcea emisiuni pentru adolescenţi. Avea doar 14 ani. A urmat colaborarea cu un post local de televiziune si cu un cotidian local, unde semna pamflete. La 15 ani avea trei locuri de munca: radio, tv, ziar. Dar scria şi poezii, proză şi dramaturgie. La 16 ani a intrat în cenaclul junior al Uniunii Scriitorilor, după mai multe premii naţionale pentru literatură.
  • Dana, joi, 31.05.2012 10:44
    Doar o parere

    Nu contest calitatile d.nelor prezentate.Insa niciuna nu m-a convins pana acum.Nici ele,nici televiziunile pe care le reprezinta.Concluzia mea? Pentru mine Esca ramane pe primul loc.

  • L3ÓN, miercuri, 30.05.2012 03:18
    Frumoase si inteligente

    Intradevar vine un val bun de stiriste din urma. Au carisma si inteligenta. Cu patru am avut placerea sa si lucrez la Antena 3 si Realitatea. Cele de care spun au foarte mult " tupeu " jurnalistic si sunt foarte incisive. Pe langa calitatile profesionale sunt extrem de frumoase si elegante in atitudine. Bravo lor, felicitari !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro