România mondenă: vedete care se bat pe acelaşi bărbat. Vezi pentru cine se luptă!

Conflict între fetele de la Antena 1
Crina Abrudan (foto stânga) nu o suportă pe colega sa, Octavia Geamănu, din cauza lui Marian Ionescu. Relaţia fără obligaţii pe care Octavia Geamanu, prezentatoarea ştirilor de noapte de la Antena 1, o are cu liderul trupei Direcţia 5 nu este, se pare, pe placul Crinei Abrudan, şi ea fostă iubită a basistului, potrivit ziarului Cancan. Se pare că blonda Crina nu ratează nicio ocazie să o bârfească pe Octavia. "E o păpuşă fără minte care se înmoaie de câte ori o sună ăla", spune, invidioasă, Crina. Ba mai mult, blondina se ia şi de aspecrul Octaviei, care recent şi-a făcut o operaţie de mărire a sănilor care arată "horror", după părerea Crinei. 
  • CRISTINA, joi, 12.07.2012 17:03
    ROMANIA MONDENA -MARIAN IONESCU

    NU-MI PLACE MARIAN IONESC ,ABSOLUT DELOC. NU STIU CE GASESC LA EL ? IMI PLACE IN SCHIMB CUM CANTA DECI IMPLICIT DIRECTIA 5 !

  • teo, marţi, 10.07.2012 17:47
    Conflict între fetele de la Antena 1

    ceee? parca Abrudan se maritase!??? sau nu! oricum e horror barbatul pe care se bat!

  • evamonica, luni, 09.07.2012 13:03
    Saracele

    E lumea plina de barbati destepti si frumosi si ele alearga dupa aceeasi persoana.pacat ca nu deschid ochii . Dar lor le trebuie cei care le fac sa sufere, singure se condamna la suferinta dar ptr bani si ceva poze prin ziare ce nu facem noi femeile(unele) ?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro