România mondenă: vedete care se bat pe acelaşi bărbat. Vezi pentru cine se luptă!

Cristea, între actuala şi fosta

Conflictul dintre Bianca Drăguşanu, actuala iubită a lui Adi Cristea, şi Denisa Nechifor, fosta iubită a fotbalistului, durează de câteva luni bune. Cele două nu pierd nicio ocazie să se atace prin presă ori de câte ori au ocazia. Mai nou se ceartă pe Rania, fetiţa lui Cristea.

Se pare că Denisa, mama fetiţei, nu vrea ca Rania să stea cu Adrian Cristea atunci când el este cu Bianca. "Fetiţa mea se întâlneşte cu tatăl ei doar în prezenţa mea. De copil ne ocupăm doar noi, adică eu şi tatăl ei, suntem suficienţi", a spus ea. "Eu sunt o femeie cu suflet bun căreia îi plac copiii. Nu am ridicat nicio pretenţie, nicio dorinţă. Adrian este un tată activ care se ocupă cu dragoste de copilul lui, îl văd, petrecem mult timp împreună. Este preocupat să îi cumpere câte ceva fetiţei lui mereu. Se întâmplă să mergem împreună prin magazine şi îl ajut cu drag dacă îmi cere părerea", a declarat şi Bianca Drăguşanu.


  • CRISTINA, joi, 12.07.2012 17:03
    ROMANIA MONDENA -MARIAN IONESCU

    NU-MI PLACE MARIAN IONESC ,ABSOLUT DELOC. NU STIU CE GASESC LA EL ? IMI PLACE IN SCHIMB CUM CANTA DECI IMPLICIT DIRECTIA 5 !

  • teo, marţi, 10.07.2012 17:47
    Conflict între fetele de la Antena 1

    ceee? parca Abrudan se maritase!??? sau nu! oricum e horror barbatul pe care se bat!

  • evamonica, luni, 09.07.2012 13:03
    Saracele

    E lumea plina de barbati destepti si frumosi si ele alearga dupa aceeasi persoana.pacat ca nu deschid ochii . Dar lor le trebuie cei care le fac sa sufere, singure se condamna la suferinta dar ptr bani si ceva poze prin ziare ce nu facem noi femeile(unele) ?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro