România mondenă: vedete care se bat pe acelaşi bărbat. Vezi pentru cine se luptă!

Cristina Rus şi Cristina Spătar s-au certat pe un italian
Cristina Rus şi Cristina Spătar sunt alte două vedete care, în trecut, s-au certat pe un bărbat, Mirco Maschio, mai exact. Când Cristina Spătar a aflat că fostul ei logodnic s-a cuplat cu prietena ei Cristina Rus a fost foarte revoltată. "Nu este prima dată când Cristina se cuplează cu fostul iubit al unei persoane publice. Îmi aduc aminte perfect cum m-am întâlnit cu ea într-o emisiune, pe vremea când eu şi Mirco eram împreună şi urma să ne căsătorim. Îmi spunea că e fericită pentru mine şi mă avertiza să am grijă că sunt multe fete în showbiz care îl vor pe Mirco. Iata că printre ele se număra chiar ea”, povestea Cristina Spătar.
  • CRISTINA, joi, 12.07.2012 17:03
    ROMANIA MONDENA -MARIAN IONESCU

    NU-MI PLACE MARIAN IONESC ,ABSOLUT DELOC. NU STIU CE GASESC LA EL ? IMI PLACE IN SCHIMB CUM CANTA DECI IMPLICIT DIRECTIA 5 !

  • teo, marţi, 10.07.2012 17:47
    Conflict între fetele de la Antena 1

    ceee? parca Abrudan se maritase!??? sau nu! oricum e horror barbatul pe care se bat!

  • evamonica, luni, 09.07.2012 13:03
    Saracele

    E lumea plina de barbati destepti si frumosi si ele alearga dupa aceeasi persoana.pacat ca nu deschid ochii . Dar lor le trebuie cei care le fac sa sufere, singure se condamna la suferinta dar ptr bani si ceva poze prin ziare ce nu facem noi femeile(unele) ?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro