România: Monica Gabor, fabrică de copii pentru miliardari
Divertisment · Vedete / De Ileana Voicu Ghinea, 12.09.2011

Acum aproape 7 ani intra în atenţia publicului datorită relaţiei pe care o avea cu milionarul Irinel Columbeanu, un bărbat cu 30 de ani mai mare decât ea.

Acum aproape 7 ani intra în atenţia publicului datorită relaţiei pe care o avea cu milionarul Irinel Columbeanu, un bărbat cu 30 de ani mai mare decât ea. Nici nu avea 18 ani împliniţi când Irinel a declarat că vrea să o ia de soţie. Atunci am crezut că între cei doi chiar era dragoste, astăzi mulţi dintre noi au dubii. De ce?

Monica Gabor, fostă Columbeanu, face ce face şi ajunge pe primele pagini ale ziarelor. De la începutul acestui an nu mai vorbeşte public cu nimeni, iar de aproape 2 luni nu este în ţară. Şi cu toate astea, ştirile despre ea nu contenesc să sosească. Cea mai tare, cea care a înfierbântat din nou showbizz-ul românesc, este cea conform căreia Moni ar fi însărcinată cu iubitul ei chinez şi bogat. Versiune susţinută şi de Irinel Columbeanu acum câteva săptămâni, dar completată cu faptul că Moni s-ar fi dus în America să avorteze. Totalmente neadevărat dacă ar fi să ne luăm după declaraţia pe care diva a făcut-o în 2009:
"N-aş putea să fac avort niciodată. În plus, fac sex protejat".

"M-aş bucura ca Monica să mai aibă un copil"


Invitat în ediţia de miercuri - 7 septembrie - a emisiunii Cancan TV de la Kanal D, Irinel Columbeanu a fost pus în faţa faptului împlinit. Fosta lui soţie este însărcinată, ştire dată ca sigură de moderatorul emisiunii, Adrian Artene. "M-aş bucura ca Monica să mai aibă un copil. Casa e destul de mare pentru o nuntă chiar şi pentru poporul chinez. Irina mi-a spus că vrea o cameră pentru fraţiorul ei."
, a spus Irinel Columbeanu, uşor amuzat.

Tatăl micuţului pe care-l aşteaptă Monica este iubitul ei, un om de afaceri chinez, care a făcut-o imaginea ceaiului Pink, produs de compania tatălui său. Lui i se datorează şi fabulosul contract de un milion de dolari pe care l-a obţinut fosta scorpie de la Izvorani, acum câteva luni. Cei doi locuiesc împreună, pe Willshire, un bulevard situat aproape de Beverly Hills.

Aşadar, deşi până mai ieri îşi plimba bagajele de la un prieten la altul, neavând un domiciliu, după ce s-a despărţit de Irinel Columbeanu, Moni a tras lozul cel mare, strângându-l bine acum cu această sarcină.
Pare foarte îndrăgostită de iubitul ei, însă nu este oare o înţelegere între ei? La fel de îndrăgostită părea că este şi de Irinel Columbeanu la începutul relaţiei? Oare Moni Gabor s-a transfomat într-o fabrică de copii pentru miliardari?



"Irinel a vrut un copil, Moni a vrut să fie vedetă"


Aceasta este o versiune susţinută din ce în ce mai mult de cei care îi cunosc pe cei doi. Dacă la început ar fi băgat mâna în foc că între Iri şi Moni nu poate fi decât dragoste, iată că astăzi, la câteva luni bune de la declanşarea scandalului dintre ei, oamenii îşi schimbă părerea la 360 de grade.
"Domnul Columbeanu şi-a dorit un copil, a fost un contract, eu fac copilul, tu din copil mă faci om. Acum nu poţi renunţa la contract. Vă rog să nu-mi spuneţi de dragoste că mă mănâncă Happylica", spunea Monica Tatoiu într-o ediţie a emisiunii Happy Hour, de la Pro TV.

Aceasta nu este singura voce care susţine aceste lucruri. La câteva zile de la izbucnirea scandalului şi de la intentarea divorţului, un apropiat al familiei, care a vrut să-şi păstreze anonimatul, susţinea acelaşi lucru. Citată de Cancan, sursa a hotărât să rupă tăcerea şi să dezvăluie ce a stat, în realitate, în spatele acestei relaţii, despre care chiar Monica spunea, la un moment dat, că a fost un aranjament. Irinel ar fi fost foarte tulburat la aflarea veştii că Monica Gabor a fost damă de companie în Bacău, informaţie care i-a parvenit cu câteva zile înainte de nuntă. Chiar dacă iniţial a vrut să pună capăt relaţiei, mai târziu Irinel s-a răzgândit. Milionarul i-ar fi propus Monicăi o "afacere": să-i facă "în timp util" un copil, şi în schimb el s-o transforme, dintr-o fată de provincie, în doamna Columbeanu. Tânăra Moni era perfectă, mai ales că Irinel îşi dorea ca mama copilului său să fie o femeie înaltă, sănătoasă şi cu rezultate şcolare bune. Moni s-a ţinut de cuvânt şi un an mai târziu i-a dăruit lui Irinel o fetiţă, pe care au botezat-o Irina, după numele tatălui ei.



Se spune că informaţia este adevărată, dacă este verificată din cel puţin trei surse. A treia sursă, în cazul acestui subiect, este Mariana Roşca, cea despre care, la un moment dat, s-a scris că ar fi "blonda lui Iri". "Ea a acceptat compromisul pentru a ajunge vedetă. Iri avea deja o vârstă când s-au căsătorit şi voia un copil de la ea. Dintotdeauna Irinel a trăit ca un bărbat liber, dar până acum le făcea mai cu perdea.", declaraţia a fost făcută la câteva zile după ce a izbucnit scandalul cu Irinel Columbeanu şi fetele din jacuzzi.

În plus, însuşi Irinel Columbeanu a recunoscut, în cartea sa biografică apărută în 2006, care a fost motivul cel mai important pentru care s-a căsătorit cu Monica Gabor. "Acum însă, că Monica a acceptat să fie soţia mea, atac deja pe alt front, pentru că-mi doresc atât de mult un copil! Acesta a fost şi unul dintre principalele motive pentru care am cerut-o în căsătorie: speranţa că va rămâne însărcinată şi că atunci totul va trebui să fie în regulă, să nu existe nici un reproş care să întunece frumoasa noastră relaţie de dragoste".

Două poveşti atât de diferite şi totuşi atât de asemănătoare. Ambii bărbaţi din viaţa Monică Gabor, de după Bacău, au beneficiat cam de aceeaşi atenţie din partea Divei, de aceleaşi gesturi. Chiar dacă sunt de vârste diferite, de naţionalităţi diferite, atât Irinel, cât şi chinezul au fost vrăjiţi de farmecele frumoasei moldovence. Să ne amintim cât de insistentă şi acaparatoare era Monica la începutul relaţiei cu Irinel Columbeanu, şi o să realizăm că şi astăzi are acelaşi comportament. Urmează acum episodul copilul. Ca şi prima sarcină, aceasta a două intervine la câteva luni de la începutul relaţiei... Oare ce va urma?

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro