România, reţetă de vedetă: Scandal, sex şi silicoane

Monica Columbeanu, cel mai grăitor exemplu
Scandal - Seria "războaielor" declanşate de ”scorpia de la Izvorani” sunt atât de multe, încât cu greu reuşim să le mai ţinem socoteala. S-a certat cu Botezatu, s-a certat cu presa, s-a certat cu Oana Zăvoranu, s-a certat cu sora ei, s-a certat cu angajaţii şi culmea este că de fiecare dată presa a aflat.

Sex
- La acest capitol, vedeta proaspăt plecată în America, este campioană. Celebra casetă porno în care protagonişti au fost Monica Columbeanu şi soţul ei a stârnit valuri, valuri în showbizz-ul autohton şi mulţi şi-au luat salariile de pe urma acestui scandal. Bănuim că nici contul soţilor Columeanu nu a rămas "indiferent" la un astfel de episod.

Silicoane - Nu se ştie exact când a apelat la ajutorul medicului chirurg şi nici care a fost acesta, dar clar este faptul că domniţa de Izvorani este bine aranjată la nivelul bustului. Dovada stă şi mărturia medicului estetician, Adina Alberts: "Are silicoane, cum să nu. Comparaţi pozele ei din trecut cu cele din prezent. Ea nu a spus niciodată că nu şi-a pus. S-a eschivat şi nu a răspuns la această întrebare. Dar are, sigur".
  • liana, vineri, 04.02.2011 23:12
    reteta de vedeta

    andreea marin si mihaela radulescu : pai chiar isi permit scandaluri, ce conteaza ca au silicoane sau alte artificii? au ceva in cap, au creier! sint fete super destepte! celelalte doua : da, pt. ele e important scandalul si silicoanele, doar asa au fost remarcate!

  • Tania, vineri, 04.02.2011 19:38
    woow

    Cat de grasa e Patruleasa! :)) Uitati-va la burta, sunci peste sunci, cu tot cu Photoshop . :)))

  • MARA, vineri, 04.02.2011 17:57
    opinie

    au dreptate cei ce au postat mai sus,stiti voi foarte bine totul ,ziaristi de 2 bani.Faceti comparatii nejustificate,pt. ca Andreea Marin ,este absolventa de facultate si nu oricare ci de informatica,deci are MULTA MINTE SI PREGATIRE,nici nu incape termen de comparatie cu restul.Iar despre scandaluri cei ce au denigrat-o au platit scump injuriile si amestecul unde nu le fierbe oala.In plus cind a inceput cu Surprizele,avea ceva ani de tv. de la stiri si divertisment, nu era o amarita de neica nimeni de asistenta tunata ca pitipoancele ce indrazniti sa le comparati cu ea.SA VA FIE RUSINE,PROSTI DE ASA ZISI JURNALISTI.

  • Sarah, vineri, 04.02.2011 14:16
    ?????????

    Ce inculta, Adriana Ikim, discuta cu fostul, ca i-a luat inel Andreei. Andreea Marin nu avea bani de inele!!!!!!!! Iar medicul doar crede ca a folosit implanturi. Ce primitiv si ce mizarabil e sa scrii articole doar din auzite, zvonuri si presupuneri.

  • Delia, vineri, 04.02.2011 04:56
    Despre Andreea - inventii josnice!

    Sau Romania, tara de presupusi ziaristi! Mi-e sila sa citesc mereu despre acel Tiriac. Toti sunt avizi dupa barfele fara acoperire. Scrie unul ceva, hop puneti botu'. Cat despre "silicoanele" Andreei, stiti voi mai bine decat ea. SPECIALISTI de 2 bani ce sunteti...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro