Roxana Vancea, dezlănţuită. Vedeta a renunţat definitiv la sutien!
Divertisment · Vedete / De Iulian Ioncea, 13.08.2013

Roxana Vancea era, până nu demult, una dintre cele mai cuminţi vedete din ţara noastră. Însă, odată cu apropierea de Anda Adam şi despărţirea de emisiunea „Neatza cu Răzvan&Dani“, tânăra nu mai este deloc „uşă de biserică“.

Săptămâna trecută, Roxana Vancea s-a distrat pe litoralul românesc, iar paparazzi nu i-au dat pace, mai ales din cauza faptului că vedeta a postat pe Facebook o fotografie care dădea de înţeles că nu mai este singură, ci are un iubit.

Citiţi şi:

Cum a devenit Roxana Vancea, din cea mai cuminte vecină de la „Neatza“, o fată rea

Aşa cum era de aşteptat, paparazzi au reuşit să o prindă în offside pe vedetă, iar în tabloide au apărut foarte multe poze cu Roxana în mare, alături de iubitul ei. Premeditat sau nu, tânăra din Târgu-Jiu a rămas şi fără sutien când a încercat să iasă din apă şi era cu faţa spre fotografi

WOWbiz.



Pe lângă fotografiile realizate de paparazii, pe internet mai circulă încă o poză în care Roxana Vancea apare fără sutien, făcând topless, în timp ce stă pe un şezlong, în braţele unui bărbat, după cum notează Cancan.



Însă, cu doar trei săptămâni înainte ca pozele topless cu Vancea să ajungă pe internet şi în presă, vedeta era fotografiată tot la malul mării de noua ei prietenă, cântăreaţa Anda Adam, în timp ce se afla cu picioarele în apă şi era îmbrăcată cu o bluză albă, transparentă, şi nu purta sutien. Fotografiile au apărut pe internet, alături de alte poze realizate în aceeaşi zi de paprazzi

WOWbiz.



Faptul că Roxana Vancea a renunţat definitiv la sutien este vizibil şi dacă urmărim pagina de Facebook a tinerei. Vedeta a postat în ultimul timp foarte multe poze în care apare îmbrăcată cu bluze transparente, chiar dacă pe sub acestea nu mai poartă niciun alt accesoriu vestimentar.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro