Rudele penale ale vedetelor. Află cine a avut probleme cu legea!

Antonia a trăit într-o familie plină de mafioţi
Clanul Castellano a fost examinat în trecut de psihologul criminalist Tudorel Butoi, care a spus despre familia lui Vincenzo, cel care încă este soţul Antoniei în acte, că a fost implicată în multe conflicte sângeroase.

„Pasquale Simonetti, soţul mătuşii Mayei (fiica Antoniei cu Vincenzo), a fost înpuşcat pe 16 iulie 1955, iar Assunta Maresca, aceeaşi mătuşă a minorei, l-a împuşcat, pe 4 august 1955, pe Antonio Esposito, cel despre care credea că ordonase asasinarea soţului ei. Nici Ciro, socrul Antoniei şi bunicul patern al micuţei, nu face rabat de la 'regulile' familiei sale. El a fost arestat în 1988 pentru asociere de tip mafiot şi spălare de bani, în 1994 pentru asociere criminală şi şantaj, în 1995 pentru asociere de tip mafiot şi trafic de arme, iar în 2000 a fost acuzat de asociere de tip mafiot“, a spus Tudorel Butoi, potrivit celor de la Click.

Şi Joshua şi Lorenzo Castellano, fraţii lui Ciro, au fost arestaţi în trecut în Italia, primul pentru trafic de droguri, iar cel de-al doilea pentru furt şi lovire.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro