Să trăiască americanii! Familia Hilton, asaltată de țigani la Paris

Vedete / 07.05.2015

Rudele celebrei Paris Hilton au fost înconjurate de cerșetori în gara din capitala Franței. Tatăl vedetei a scos portofelul și le-a dat bani.

Familia Hilton, deţinătoarea celebrului lanţ hotelier, a sosit într-o scurtă vacanţă în capitala Franţei, unde a avut parte de un episod neaşteptat. Nicky Hilton, sora starletei Paris Hilton, şi părinţii ei, Kathy şi Richard Hilton, au cumpărat marţi o rochie de nuntă din magazinul Valentino. Mai târziu, familia a ajuns la Gare du Nord pentru a lua trenul Eurostar spre Londra.

Numai că la gară nu-i ca la aeroport: bine îmbrăcate şi cărând genţi de lux, rudele lui Paris Hilton au fost imediat reperate de un grup de ţigani, care i-au asaltat cu mâinile întinse, văicărindu-se de mama focului şi cerându-le bani. Cu un fotoreporter aflat pe urmele lor, care a surprins imediat "ciocnirea civilizaţiilor", americanii n-au apucat să se îndepărteze prea mult ca să scape de insistenţele cerşetorilor, iar în cele din urmă capul familiei a scos portofelul şi le-a dat câteva bancnote. După ce a achitat "taxa de trecere", "clanul" Hilton şi-a continuat drumul spre peron.


Starleta Nicky Hilton, moştenitoarea unui important imperiu hotelier, s-a logodit anul trecut cu iubitul ei, James Rothschild, moştenitorul unui imperiu financiar-bancar. Potrivit publicaţiei Us Weekly, citată de Mediafax, Rothschild a cerut-o în căsătorie pe Nicky Hilton în timpul unei vacanţe petrecute în Italia.

Nicky Hilton şi James Rothschild s-au cunoscut tot în Italia, la petrecerea de nuntă a celebrului top-model Petra Ecclestone cu James Stunts, organizată la Roma, în 2011. Potrivit acelei surse, James Rothschild a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în timpul unei plimbări cu vaporaşul pe Lacul Como, din Italia.Sora mai tânără a starletei Paris Hilton a avut anterior o relaţie de patru ani cu directorul studiourilor DreamWorks David Katzenberg şi a fost căsătorită pentru o perioadă scurtă cu prietenul ei din copilărie, omul de afaceri Todd Andrew Meister, în 2004.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro