În decurs de două săptămâni, Scarlett Johansson a fost văzută şi cu Colin şi cu avocatul ei
Actrița din "Lost in Translation" a refuzat să comenteze divorțul. "Ca mamă devotată și persoană particulară conștientă pe deplin că fiica mea va crește într-o bună zi suficient de mult pentru a citi știrile despre ea, vreau doar să spun că nu voi comenta niciodată referitor la destrămarea căsniciei mele", a precizat Johansson într-un comunicat.

Înaintarea divorțului are loc după informațiile apărute în presă în ianuarie, potrivit cărora cei doi s-ar fi separat. Un avocat al lui Dauriac a declarat că amândoi trăiesc în prezent la New York, dar nu împreună.


Este al doilea mariaj pentru vedeta din "Captain America" Scarlett Johansson, care a mai fost căsătorită cu starul din "Deadpool", Ryan Reynolds, între 2008 și 2011.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer", în 1998.

După acel rol, ea a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, notează Mediafax. A primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge", s-a remarcat în filme precum "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".


În ultimii ani, actriţa americană s-a remarcat şi în filmele de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele "Răzbunătorii/ The Avengers", "Iron Man 2" şi "Captain America: The Winter Soldier", dar şi prin prestaţia din "Lucy", un thriller de acţiune regizat de Luc Besson.


Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro